2777
2789

شوهرم اعصبانی میشه فهش میده ولی اعصبانیتاش به حق هست یعنی الکی اعصبانی بشه نیس واقعاموضوع مهمی باشه اعصبانی میشع وخیلیم بداعصبانی میشه

مثلا داییم بهمون گفت امشب نرین شهرخودتون فرداصبح بمونین بریم سندخونه که خریدین روبه اسمتون بزنم

شوهرمم شنبه بود وکارمندم هست سرکارداشت

هیچی دیگه نرفت سرکار

فرداصبحش پیام دادم داییم ، گفت پام خیلی دردمیکنه نمیتونم پاشم ازجام ونمیتونم راه برم انگارتاندونش ایناآسیب دیده بودزنگ زددکارگفت تکون نخور12ساعت استراحت کن 

ولی شوهرم میگه من مجبورشدم اول هفته رومرخصی بگیرم اونم هیچی به هیچی بایدزودترخبرمیداد که نمیتونه بیادمن صبح زودمیرفتم شهرمون

بعدم کلی اعصبانی شدش وکلی فهش مادروفهش ناموسی وفهش به خودداییم و...داد منم هیچی نگفتم ولی خیلی بداعصبانی شده بود خیلی زودجوشه

من خودم خیلی دیر اعصبانی میشم ناراحت میشم اعصبانی نه،مثلاالان 3ساله اعصبانی نشدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی والا خیلی کم و به ندرت عصبانی میشه عصبانی بشه هم سکوت میکنه و یه کلمه حرف نمیزنه

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

شوهر من میگه ناراحتم کردی چرا اینجوری گفتی معذرت خواهی کن بیا بوسم کن قهرم اگه معذرت خواهی نکنی اذیت می کنم دیگه مهربون نیستم 🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂 خدایا شوهر من ی بچست

ولی ما بهم فحش نمیدیم اگر من زیاد دعوا کنم میگه غلط کردم الان خودم میکشم راحت شی

زیاد عصبی بشه،سعی میکنه بره بیرون از خونه

درکل عصبی بشه ،سکوت میکنم که فضا متشنج نشه.بعد چندساعت یا ی روز،آروم ومنطقی میحرفیم

البته بامن اینجوره.بابقیه خیلی بدتر

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴

عصبانی کم میشه عصبانی هم بشه فحش نمیده تن صداش بلند میشه که اونم من قهر میکنم اون معذرت خواهی

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم