heols مدیر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 771 عنوان دلتنگی | مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 23 پست دلتنگ ی شخصی امکه خیلی با هم صمیمی بودیماما انقدر کار بهش فشار اورده منو کلا فراموش کردهخیلیییی دلتنگشم خیلیی این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم 1404/08/24 | 22:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 771 چه خوب.انشاالله همیشه به خوشی مرسی🌸 این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
مهرتابستان عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 3575 خالم برای حکم مامانم رو دارهنمیخوام مزاحمش بشم خیلیییی کار دارهشاغل هست اتفاقا بهش زنگ بزن و بگو میدونی سرش چقدره شلوغه و ب یادشی. خوشحال میشه
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 771 اتفاقا بهش زنگ بزن و بگو میدونی سرش چقدره شلوغه و ب یادشی. خوشحال میشه نمیدونم ولا صبح ساعت ۸ میره تا ۵۵ میاد تا به بچش میرسه میشه ۷و ساعت ۹ میخوابه این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 771 اتفاقا بهش زنگ بزن و بگو میدونی سرش چقدره شلوغه و ب یادشی. خوشحال میشه دیگه نتونستم تحمل کنم رفتم بهش زنگ زدمخیلی خوسحال شد 😁 این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 771 خالت خب نزدیک ترین شخصت، نمیتونی بهش زنگ بزن دل تنگی بهم فشار اورد بهش زنگ زدم انقدر با هم حرف زدیم و انقدر خوشحال شد ک نگو این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
مهرتابستان عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 3575 دیگه نتونستم تحمل کنم رفتم بهش زنگ زدمخیلی خوسحال شد 😁 آفرین.قشنگ ترین کار ممکن. معلومه ک خوشحال میشه و خستگیش در میره
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 771 آفرین.قشنگ ترین کار ممکن. معلومه ک خوشحال میشه و خستگیش در میره مرسی🌸انقدر با هم حرف زدیم و غیرهخیلی خوش گذشت امشبم مثل قبلا بازم با هم حرف میزنیم این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
مهرتابستان عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 3575 مرسی🌸انقدر با هم حرف زدیم و غیرهخیلی خوش گذشت امشبم مثل قبلا بازم با هم حرف میزنیم خدا برای هم نگهتون داره.خوش باشید
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 771 خدا برای هم نگهتون داره.خوش باشید مرسی این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم