2777
2789
عنوان

بوی بد دهاااان😭😭

360 بازدید | 29 پست

دیگه حالم از خودم بهم میخوره نمیدونم چه غلطی کنم از بچگی دهنم بوی بد میده هرروشی بگین امتحان کردم بوش بخاطر سنگ لوزه هست پارسال رفتم دکتر خیر ندیده گفت بیا لیزری عملت میکنم رفع میشه رفتم با بی حسی بافت های لوزه رو برداشت مرگ رو با چشمام دیدم یک هفته خواب و خوراک نداشتم ولی بو اصلا رفع نشد بهش پیام دادم گفت باید بیای با بیهوشی لوزه رو کامل بردارم ولی دیگه نمیتونم خیلی کمخون و ضعیف شدم یه راهی که همه ازش نتیجه گرفتن قرقره سرکه سیب بود که برای من فقط یکساعت جوابه دندونامم داغون کرد تو محیط کارم واقعا معذبم مدام شکلات و آدامس تو دهنمه ولی دیگه جدیدا با وجود شکلاتم باز بو میده خدا کاش مرگمو می‌دادی ولی این درد رو نه زندگی رو زهر کرده برام😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مشکلم اینه دکتر گوارش رفتم هزار مدل آزمایش واسم نوشت چکاپ و .... هیچی نداشت یه عالمه دارو داد بعد قطع دارو برگشت خیلی سخته خیلی بده مسواک و خوشبو کننده و آدامس و شکلات و ماسک همه جا خجالت میکشم

منم مشکلم اینه دکتر گوارش رفتم هزار مدل آزمایش واسم نوشت چکاپ و .... هیچی نداشت یه عالمه دارو داد بع ...

وای من که افسرده شدم بخدا شما خوشبو کننده چی استفاده میکنی؟ من از این قرص رنگی ها خریدم خیلی بده مزه شربت سرماخوردگی میده