سلام من یه دخترم 16 سالمه نمیدونم ربطی داشته باشه یا نه ولی من دو سه سال پیش به خاطر سردرد و سرگیجه های بیش از حد و سردرد رفتم دکتر بعد مامانم بهش گفت از بس سرش تو گوشیه دکتره هم فک کرد افسردگی چیزی دارم برام قرص ازیپم نوشت بعد از یه دختر سیزده چهارده ساله بنظر من اون قرص دوزش زیاد بود اگه اشتباه نکنم گفته بود هم بعد نهار هم بعد شام بخور یا نمیدونم فقط بعد نهار دقیق یادم نیست من یه شب حالم خوب نبود و واقعا از بعد خوردن قرصا فقط یه گوشه بودم و واقعا تو خودم میرفتم همش حالم بد بود به فکر خودکشیو این مسخره بازیا بودم بعد یه شب حالم بد شد بدون فک کردن اینکه ممکنه چه آسیبی بهم وارد شه دوتا بسته کامل ازشو خوردم من سرما هم خورده بودم قبلش تقریبا چهار پنج تا قرص سرما خوردگی خورده بودم بعد خیلی حالم بد شد اما همه خواب بودن منم نه دکتر رفتم نه معدمو شست و شو دادم بعد اون فقط لرزش زیاد بدن داشتم سردرد و چند بارم تعادلمو تو راه رفتن از دست دادم و مثه اینکه به لحظه بدنمو کلن تعادلشو از دست بدم تو صدم ثانیه بازم خوب میشدم یعنی فک کنم بهش بگن تیک عصبی امیدوارم منظورمو بفهمید سال بعدش این تعادل و تیک عصبی بیشتر شد و امسال این چند ماه اخیر واقعا حالم از لحاظ روحی عالی بود استرسی نداشتم واقعا همه چی خوب بود نمیدونم یهو چیشد که روزی چندین بار میخورم زمین روزی چندین بار تیک عصبی میزنم و واقعا داره اذیت میشم همش وقتی بیرونم یا از پله ها میرم پایین بالا خیلی استرس اینو دارم تعادلمو از دست بدم برا مثال چند روز پیش مثه همیشه پاشدم برم مدرسه چایی داشتم میخوردم که یهو تیک زدم و ول شد ریخت بعد از اون رفتم ببرم داخل آشپزخونه بازم از دستم ول شد انگار ناخودآگاه دستم ول میشه اون روز گذشت چندبار تو مدرسه اینجوری شدم ولی چیز مهمی نبود بعد اومدم باز خونه یکمم خوابیدم فک کردم بخاطر کم خوابیه ولی بازم کل روزو همش میخوردم زمین و تعادل نداشتم تو راه رفتنم وقتی تیک میزنم شاید در حد یه صدم ثانیه بدنم ول شه ولی به خودم بیام ولی هر بار اینجوری میشم یه صدایی در میاد یهو نفسم داخل حبس میشه الان برا مثال با دهنتون نفستونو از تو گلو بدین داخل یه صدای شبیه به ییحح میده و اون زمانی که میوفتم یا نیک میزنم ایتحوری میشم و انگار تو اون چند صدم ثانیه نفس نمیتونم بکشم بعد وقتیم که میوفتم خیلی یهویی به خودم میام میبینم کف زمینم
بچه که بودمم گاهی وقتا به یه جا خیره میشدم و تا پنج شیش ثانیه هر حرفی زده میشد هر کاری میکردن نمیفهمیدم مثه اینکه یهو بدون اینکه بخوام یا به چیزی فکر کنم مغز و بدنم از حرکت میوفتاد الان دیگه اینجوری نمیشما اما خب بازم گفتم بگم شاید ربطی داشته باشه
کسی هست این مشکلاتو داشته باشه یا دکتر باشه بگه میتونه مربوط به چی باشه؟
نوبت دکتر مغز و اعصاب گرفتم ولی خب بازم تا قبل اون اگه میتونین یه همچین شرایطی داشتین و دلیلشو میدونین بگین بهم