2777
2789
اگه الانم نخونی بعد کنکور فقط حسرت میخوری.یه برنامه آزمون انتخاب کن و تلاش کن پا به پای اون بخونی و ...

ازمون ثبت نام نکردم 

پایه ها رو هم نخوندم میخوام سه سالو بخونم ولی هایی میگم نمیرسم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلیییی مقایسه میکنم

این درست نیست فقط سعی کن خودت باشی خودت 

توجه   کاربر اقام ،توجه   با اجازه خانوم بچه های سایت  هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی،باید خودش باشیhttps://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3

گوشیتو بزار کنار با خودت عهد ببند مثلا فقط ۵ دقیقه یا دوصفحه بخونی،بعدش به احتمال زیاد ادامه بدی به درس خوندن،گوشی روهم موقع درس خوندن خيلي دور از محیطی که هستی بزار تا کلا نبینیش 

ازمون ثبت نام نکردم پایه ها رو هم نخوندم میخوام سه سالو بخونم ولی هایی میگم نمیرسم

مهم اینه که شروع کنی.

فقط برنامه راهبردیشون رو از نت دانلود کن و مطابق اونا پیش برو.بیشتر روی دوازدهم وقت بزار که مهم تره.

آزمون هاشونم میتونی دانلود کنی و تو خونه بزنی ولی حتما زمان بزار.

دقیقا اینستا رو پاک کردم اومدم اینجا

از اینجام دربیا

کلا برنامه ها و چیزایی که حواستو پرت میکنن در طول سال تحصیلی پاک کن تا تمرکز بیشتری رو درسات داشته باشی

آدما طوری رفتار میکنن که ازشون فاصله بگیری و در آخرم تو مقصری چون اونی که رفته تویی؛هیچکس اهمیت نمیده چه رفتاری باهات شد که رفتی :)

از اینجام دربیاکلا برنامه ها و چیزایی که حواستو پرت میکنن در طول سال تحصیلی پاک کن تا تمرکز بیشتری ر ...

آره دیگه کمتر میام مرسی 

امیدوارم موفق باشی

آره دیگه کمتر میام مرسی امیدوارم موفق باشی

مرسی عزیزم توام همینطور🤍

آدما طوری رفتار میکنن که ازشون فاصله بگیری و در آخرم تو مقصری چون اونی که رفته تویی؛هیچکس اهمیت نمیده چه رفتاری باهات شد که رفتی :)