2777
2789
عنوان

شوهرم یجوریه میشه بگید چیکار کنم

310 بازدید | 11 پست

کلا سعی نمیکنه مثلا خوشحالم کنه با حتی اتفاقای کوچیک بر عکس میگرده ببینه به چی حساسیت دارم ک حالم گرفته شه حتی به دروغ میگه مثلا فردا میرم فلان جا ک من حرص بخورم منم میگم هرجور صلاحه نمیره ولی کلا مدش اینه ک حال بگیره تا سورپرایز کنه یا خوشحالم کنه چیکار کنم به نظرتون حساس نشه خودمم بیخیال بشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توام بگو بهش ننه ت حاملست تاشوک شه

لعنتی 🤣🤣🤣🤣

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

حالا خوبه ننه ش شوهر نداشت باشه

اونجوری بهتره 

دوباره سوپرایز میشه 🤣

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

بحثا رو سمت آینده ی زندگیتون سوق بدید.پیشرفتا و چشم اندازای آینده نحوه ی پس انداز و خرج و مخارج روزهای تفریح مکان های تفریحی جدید که حالتون رو خوب میکنه چیدمان خونه تیپ هایی که در مورد هم میپسندید و حس بهتری بهتون میده ..کلی صحبت جذاب که حال و هوای زندگیتون رو عوض میکنه.

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ