2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خودمم خیلی خرید کردم ازشولی این فرق داره خیلی میترسم

ببین حق میدم واقعا چون ترب کامنت نداره برا محصولاتش ممکنه جنس فرق داشته باشه ولی قیمتاش از همه جا بهتره من همیشه از ترب میخرم

ببین حق میدم واقعا چون ترب کامنت نداره برا محصولاتش ممکنه جنس فرق داشته باشه ولی قیمتاش از همه جا به ...

دقیقا. اینی که مبخوام بگیرم بیست و چهار میلیونه توی دیحی کالا و کلا موبایل فروشی های حضوری، ولی توی ترب  چند تا سایته ۱۸ تومن گذاشته. 

دقیقا. اینی که مبخوام بگیرم بیست و چهار میلیونه توی دیحی کالا و کلا موبایل فروشی های حضوری، ولی توی ...

پس چندتا سایت گذاشتن این قیمت خوبه که  برو راجب سایتا و از کجا اینا ارسال میکنن سرچ کن اطلاعات کسب بنظرم ار سایتی که از تهران ارسال میکنه بهتره باز نگاه کن اخه یسری سایتا ضمانت ترب دارن و ۴ ۵ستاره ان

پس چندتا سایت گذاشتن این قیمت خوبه که برو راجب سایتا و از کجا اینا ارسال میکنن سرچ کن اطلاعات کسب ب ...

اره 

یکیش توی تهران حضوری مغازه داره و توی توضیحاتش هم نوشته که ارسالش تو خود تهران همون روزه، و همون جا قبل اینکه پیک بره میتونی تست کنی جلوش. ولی من تهران نیستم

ولی خب به نظر خیلی قابل اعتماد میاد 

احتمال نود درصد از همونجا سفارش بدم

اره یکیش توی تهران حضوری مغازه داره و توی توضیحاتش هم نوشته که ارسالش تو خود تهران همون روزه، و همون ...

پس عالیه قابل اعتماده مبارکت باشه عزیزمم ایشالله به سلامتیی استفاده کنی