2777
2789

بچه ها خودم ۲۰ و خورده ایی ام 

پسره ۳۱ و خورده ایی اینم بگم تو پیجش دیدم دقیق نمیدونم

از خودم بخوام‌بگم : درس میخونم . باشگاهم میرم . خیاطی میکنم ، چهره خوبی دارم 

خانوادم خوبن وضعیت مالی متوسط داریم ، زندگی ارومی داریم ک بابام تا جایی که تونسته همه چیزو تامین کرده، 

چهرم و افکارم بیشتر از سن واقعیم

اخلاقم بدیش اینکه خیلییی صبور نیستم 

وزیاد احساساتمو به زبون نمیارم 

پسره مغازه میوه فروشی داره 

خانواده خوبی داره 

خانوادش وضعیت معمولی داره پدرش کارمند

دوتا خواهر بزرگ تر از خودش داره ، چهرشو دیدم خوبه سنش نمیخوره ۲۷.۲۸ میخوره تیپم خیلییی معمولی 

منم کل خانوادش دیده

ماشینم از خودش داره خونه رو نمیدونم واقعا، 

خودم خیلی دودلم سر اختلاف سنی 

خانوادم میگن خانواده خوبی هستن

اختلاف سنیش بستگی به خودت داره، بقیه چیزا رو ما تحقیق میکنیم . قرارم نیست عقد کنیم چند ماه آشنا میشیم ولی متاسفانه نمیشه با هرکسی اشنا شم خوبیت نداره تو شهرمون چندین بار نامزد کنی وبهم بخوره و فلان

خودم دودلم چه کنم

از سمتی میگم نکنه اکسم تو زندگیم کرم بریزه 

چون هنوزم پیگیره ولی من بلاکش میکنمم

نه سنی داری که بخوای رو ازدواجت ریسک کنی اونم با اینهمه تفاوت سنی

نه اون خیلی آدم شاخیه که بخوای جوونیتو به فنا بدی

بشین سر جات تا وقت ازدواجت بشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه سنی داری که بخوای رو ازدواجت ریسک کنی اونم با اینهمه تفاوت سنینه اون خیلی آدم شاخیه که بخوای جوون ...

شهر ما همین سن ازدواج میکنن

من افکار بچه گونه ندارم 

پدرمم میگه خونه داشت فکر کن اگر نداشت ن

اگرم بگم بیان بار اول مادرش و زنونه میان

یعنی ت شهرمون رسم

اگه فقط اختلاف سنیتو باهاش مشکل داری با مشاور و وقت گذروندن میتونی حلش کنی ببینی اوکی ای یا نه 

چی خوبیت نداره ؟! 

به اونا چه 

به نظرم چیزی که خوبیت نداره دخالت تو زندگی مردمه 

کاری که میخوای رو انجام بده 

شهر ما همین سن ازدواج میکننمن افکار بچه گونه ندارم پدرمم میگه خونه داشت فکر کن اگر نداشت ناگرم بگم ب ...

اصلا و ابدا سن ازدواج نیست

حالا بکنی هم با سن انقدر بالا واقعا نباید بکنی

نهایتا ۵ سال اختلاف سنی

۱۱ سال یه عمره

تو خیال میکنی افکار بچگونه نداری، تا توی زندگی نری نمیفهمی چقد دنیات با اون فرق داره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی