2777
2789
عنوان

مهمون کنه داریم

129 بازدید | 11 پست

پسر خالم همش خونه ماست شام و ناهار تازه بعضی اوقات هم خونه ما می‌خوابه هی به مامانم میگم رو نده بهش انقدر میگه چیکار کنم وقتی میگه دارم میام اونجا الان خودم کم اعصابم خورده اونم میاد اعصابم بیشتر بهم میریزه

پسر خاله منم همش خونه ما پلاس بود من یه مدت باهاش بدرفتاری کردم دیگه نیومد خداروشکر

ببین من بهش تیکه میندازم بازم میاد اصلا خجالت نمیکشه فقط میخواد شکم خودشو یه جا سیر کنه خیلی پرروئه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا دور از جونت غلط بکنه سنش اصلا به من نمیخوره خیلی از من بزرگتره

بالاخره دله دیگه،،،،میخواد،به سن و سالم کار نداره....عزیزدلم به نظرم باید به این مسئله عمیق‌تر نگاه کرد وگرنه شکم که با رستوران و...دوتا تخم مرغ و....یه تن ماهی مشکلش حل میشه،باید موضوع حادتر از این حرفا باشه....از ما گفتن

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

بالاخره دله دیگه،،،،میخواد،به سن و سالم کار نداره....عزیزدلم به نظرم باید به این مسئله عمیق‌تر نگاه ...

نه عزیزم مفت خوره مامان و بابامم کم روئن بهش هی رو میدن اینم سواستفاده می‌کنه کلا آدم سواستفادگریه وگرنه نه از این خبرا نیست نه اون تایپ منه و نه من تایپ اون خیالت راحت😂

نه عزیزم مفت خوره مامان و بابامم کم روئن بهش هی رو میدن اینم سواستفاده می‌کنه کلا آدم سواستفادگریه و ...

خب ...پس عیبی ندارد...حالا دیگه فقط چشمش دنبال غذاست،همین که دنبال تو نیست ،باز جای شکرش باقیه

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰