7elijoon مدیر استارتر عضویت: 1400/08/20 تعداد پست: 1098 عنوان خانوما کیا 85 بازدید | 17 پست بخارپز گاسونیک دارند بیان بگن ازش چه استفاده ای میشه کرد؟واینکه سرخ کن روغن دار قدیمی را میشه سبد را درآورد بدون روغن ازش استفاده کنی مال جهازم هست نونو میخوام اگه بشه ازشون استفاده کنم گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند 1404/08/24 | 21:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
7elijoon مدیر استارتر عضویت: 1400/08/20 تعداد پست: 1098 گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند
شاهانا99 عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 18379 سرخکن من. چند سال خاک خورد از آخر فروختمش عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
bluo69 عضویت: 1404/06/21 تعداد پست: 441 ببخشید اسی کسی می دونه وقتی رمز گوشی فراموش کنیم بعد چه راهی بازش کنیم که گوشی نیاز ب فورمت نداشته باشه
7elijoon مدیر استارتر عضویت: 1400/08/20 تعداد پست: 1098 سرخکن من. چند سال خاک خورد از آخر فروختمش مالان منم گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند
7elijoon مدیر استارتر عضویت: 1400/08/20 تعداد پست: 1098 سرخ کنش رو دارماره میشه سبدشو دربیاری جدی چه خوب بو نمی پیچه میشه راهنمایی کنید گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند
7elijoon مدیر استارتر عضویت: 1400/08/20 تعداد پست: 1098 سرخ کنش رو دارماره میشه سبدشو دربیاری میشه راهنمایی کنی چطور ازش استفاده کنم چیا می پزی نمی سوزه خوب میشه و... گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند
7elijoon مدیر استارتر عضویت: 1400/08/20 تعداد پست: 1098 ببخشید اسی کسی می دونه وقتی رمز گوشی فراموش کنیم بعد چه راهی بازش کنیم که گوشی نیاز ب فورمت نداشته ب ... متاسفانه من باد نیستم گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند
unfair عضویت: 1404/05/30 تعداد پست: 2886 جدی چه خوب بو نمی پیچه میشه راهنمایی کنید بو که بوی غذا یکم میپیچه ولی بوی بدی نیست هر دفعه هم که درست میکنی خود دستگاه رو با دستمال خشک و نرم پاک کن که بوی روغن نده تمیزش کنی خیلی خوبه حالا هر دو یا ۳ دفعه هم شد عیب ندارهو مراقب باش ظرف کج نشه چون دیگه نمیشه گذاشت و با قاشق فلزی نگیر که خش میوفتهولی خیلی خوبه
7elijoon مدیر استارتر عضویت: 1400/08/20 تعداد پست: 1098 بو که بوی غذا یکم میپیچه ولی بوی بدی نیست هر دفعه هم که درست میکنی خود دستگاه رو با دستمال خشک و نرم ... باشه عزیزم حتما یعنی کفش اصلا روغن نریزم گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند
unfair عضویت: 1404/05/30 تعداد پست: 2886 میشه راهنمایی کنی چطور ازش استفاده کنم چیا می پزی نمی سوزه خوب میشه و... واسه سیب زمینی همون که خودش تایم گذاشته خوبه ولی اگه میخوای مرغت خیلی ترد نباشه و نرم باشه و مغز پخت خودت درجه رو یکم کم کن قارچ خیلی خوشمزه میشه توشو اینکه من توش لازانیا و پیتزا هم میپزمو توش کیک و نون هم نپز چون خوب نمیشه
7elijoon مدیر استارتر عضویت: 1400/08/20 تعداد پست: 1098 واسه سیب زمینی همون که خودش تایم گذاشته خوبه ولی اگه میخوای مرغت خیلی ترد نباشه و نرم باشه و مغز پخت ... مرسی عزیزم از راهنمایی تون گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند
unfair عضویت: 1404/05/30 تعداد پست: 2886 باشه عزیزم حتما یعنی کفش اصلا روغن نریزم اصلا این کارو نکن واسه سیب زمینی بریز توی یک کاسه یک قاشق کم تر روغن بریز و هم بزن با قاشق هم نمیخواد هم بزنی خود ظرف و تکون بده بعد نمک و فلفل هم همینجوری بزن بعد بریز توی سرخکن واسه مرغ هم میتونی با فرچه اشپزی بزنی خیلی کم بزن