2777
2789

خوب هزارتا دلیل داره...خیار گوجه کاهو کلم و کلا میوه ها نفاخن...لوبیا و نخود و حبوبات که نیاز به معرفی نیستن....اگر زیاد نفخ میکنی باید همراه غذا نعنا بخوری.

قصه زندگی هر کسی از اونجا شروع میشه که خودش رو بشناسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از سردی معده س معده تو یا مواد غذایی گرم اول گرم کن بعدش مواد غذایی معتدل بخور یا هر چیزی رو یا مصلحش بخور علت کیست هم سردی رحمه با اصلاح سبک زندگی هر دوتاش درست میشه 

اقا خب من ۲۴ ساعته نفخ دارم طبیعی نیست

ببین من که متخصص این حوزه نیستم اما شاید کم کاری روده داری یا یبوست پنهان داری...آب و مایعات زیاد بخور..همراه غذا حتما چند تا حبه سیر خام بخور...و حتما پاشو برو متخصص گوارش

قصه زندگی هر کسی از اونجا شروع میشه که خودش رو بشناسه

من ۲۴ ساعته نفخ دارم😑

سردیجاتو حذف کن گرمی بخور خوب میشه من خودم همیشه حواسم به خوراکم هست باور کن یه روزم که رعایت نکنم نفخ میکنم قبلا پریودمم عقب میفتاد الان خوبه

ببین من که متخصص این حوزه نیستم اما شاید کم کاری روده داری یا یبوست پنهان داری...آب و مایعات زیاد بخ ...

من حس میکنم بخاطر تنبیله تخمدانمه 

متخصص گوارش میتونه تشخیص بده که واقعا مشکل از دستگاه گوارشمه یا نه؟

هنوزم میخوری؟

الان فصل اناره. انار خیلی شیرین میخورم دیگه یبوست ندارم ولی وقتی انارا تموم شد باید بخورم. کلا یبوست مزاجم باید براش برنامه داشته باشم. 

البته یکسری پرهیزات هم دارم مثلا مرغ نمی‌خورم. چای را خیلی کم کردم. شربت خون‌ساز طب سنتی هم خوردم. واقعا احساس سلامتی دارم

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان فصل اناره. انار خیلی شیرین میخورم دیگه یبوست ندارم ولی وقتی انارا تموم شد باید بخورم. کلا یبوست ...

من خیلی در عذابم ب وا سی رم گرفتم خسته شدم 

😊زنده بودن نصف زندگیست...اما امید داشتن همه زندگیست.☺️