2777
2789
عنوان

دیگه دیره 💔

197 بازدید | 24 پست

قبلا طنابی میخاستم برای نجاتم 

اما الان نای بالا رفتن از طنابو ندارم. 

میگه که : آن چه در من مرد بیش از نقابی بود که 

هر روز به صورت میزنم که مبدا کسی بپرسد چه شد 

که چنان شدی آنگاه نمیدانم کدامش را توضیح بدم 

و بگویم من در اثر یک تصادف یا یک حادثه چنان نشدم 

من در پی بارها و بارها مُردمُ و زنده شدم من تغییر کردم 

نه آن تغییری که در ظاهر دیده شود. 

پس حق بده

اگه این طنابو نمیگیرم 

شاید هرچیزی اول وقتی خوبه که

واقعا بهش نیاز داری ❤️‍🩹     ،ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًً

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نکنه توهم فک کردی گوشیت شکست 😅

دقیقا

در حد یه ثانیه نفسم در سینه حبس شد

روزا گرونن وقتی یه روز رو صرف میکنی ، یه روز کمتر برای گذروندن داری ، پس مطمئن شو که هر کدوم رو عاقلانه خرج میکنی...