هر وقت بریم بیرون یا کسی دعوت کنه خونش یا عروسی بریم کلا دوست نداره من خوشحال شم ببینه لبخند دارم کوفتم میکنه آنقدر غر میزنه مریض یا پریود شم آنقدر غر میزنه با حال بد باید خودمو شاد نشون بدم نگه چرا قیافه میگیری
بعد طلاقم میدونم بدتره با این گرونی خرج دوتا بچه میاد رو دوشم ولی الانم دارم از نفرت خفه میشم نمیتون ...
وای نه توروخدا بهش فکرم نکن
به اون دوتا طفل معصوم فکر کن
الهی که روزای خوبت به زودی برسن
ولی خواهش میکنم روی خودکشی اصلاََ زوم نکن که یهویی پاشی انجامش بدی
بچه هات بعد تو خیلی سختی میکشن
"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سالهاست که فهمیدهام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بیرحمتر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم!
در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس،دختر_گرانبها وroya_amرا کتاب کردم. میتونین ازتاپیکهایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید.