2777
2789
هر چقدر فکر میکنم درک نمیکنم چرا آدم باید بچه دوم بیاره . خودم یدونه پسر دارم حس میکنم کافیه مثلا چر ...

الان این حرفو میزنی . الهی صد و بیست سال سایه تو و پدرش به سلامتی بالای سرش باشه ولی وقتی اونم به سن بالاتر برسه داشتن یه هم خون که باهاش اختلاف سنی کمتری نسبت به والدینش  داشته باشه براش خیلی عالیه . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
پسرا در هر صورت مستقلن من یه دونه دختر دارم، دوست ندارم تنها باشه تو دنیا به خصوص وقتی من نباشم 🥲 ...

خدا بچه شمارم حفظ کنه عزیزم . دختر های این دوره زمونه صدتا مرد حریفن اینطوری فکر نکنید اگر درس بخونه و ورزش کنه نیاز به هیچکس ندارع. اگر شرایط روحی و مالی خوبی ندارید دومی رو تو این شرایط که از آینده مون خبر نداریم نیارید 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان این حرفو میزنی . الهی صد و بیست سال سایه تو و پدرش به سلامتی بالای سرش باشه ولی وقتی اونم به سن ...

درسته ولی کاش وضعیت کشورمون خوب بود کاش آینده خوب بود میترسم یکی دیگه بدبخت کنم تازه وضعیت زندگی خودمونم اصلا خوب نیست از لحاظ روحی عاطفی

من پسرم ۹ سالشه 

تک فرزنده 

شما اگه شرایطت خوبه حتما سر ۳ سالگی اقدام کن 

تا به دنیا بیاد اون نزدیک ۴ تا ۵ سالش میشه دیگه

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
هر چقدر فکر میکنم درک نمیکنم چرا آدم باید بچه دوم بیاره . خودم یدونه پسر دارم حس میکنم کافیه مثلا چر ...

منم مثله شما یه پسر دارم 

از اونجایی که شوهرم با برادرش هیچ رابطه ایی نداره .

ولی  اگه دختر بود براش خواهر دلم میخواست بیارم 

خودم خواهرام خیلی برا یه هم دوستیم

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
چرا خوب نیست برای منم ده ساله راضیم

جنسیتشون چیه؟؟

برا من دوتا پسرم اختلاف سنی ده سال نگار دوتا بچه ی تک فرزندن!

برای خود منم شاید مشکلی نباشه برا خوذشون دوتا جالب نیست دوتا دنیای متفاوت دارن علایق و بازیا و تفریحات و . .. کلی باهم تفاوت داره و ..و...و..‌