2777
2789
خب این بده به نظر من شش سال خوبه فاصله عالیه

خیلی ها بالاتر گفتن راضی هستن از فاصله سنی کم شاید من مادر خوبی نیستم و تحملم کمه ولی انشالله تمام بچه ها همیشه سالم و سلامت و شاد باشند 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم یه دختر یازده ساله دارم . بچه دوم نخواستم   بادخترم عشق میکنیم دیگه  جایی بخوایم بریم دوتایی  ..حوصله و اعصاب یه دونه کوچولورو ندارم. خواهرم سه تا داره دوتا پشت  هم شد از لحاظ جسمی ذهنی   اعصاب داغون  داغون . وقتی  شوهرم یا دخترم هوس بچه میکنن  دوسه روز بچه های آبجیم و میاریم   وسطاش دخترم و شوهرم میگن  خدارو شکر که همین سه نفریم.. دخترم میگه  وای  یعنی نی نی بیاری مثل اینا تمام وسایلمو خراب میکنه نمیخوام🤣🤣🤣

خودت سختت نیست؟ خدا حفظشون کنه بچه کلا شیرینه لذت زندگیه ولی میترسم کم بیارم دو تا دختر یا پسر گلم؟

اولی پسردومی دختر به نظرم هرموقع بیاری سختی خودشو داره ولی فاصله زیاد باشه واقعا به دردهم نمیخورن یجوری باید باشه هم فکر وهم بازی هم باشن

خوبیش این بود الان که پسرم میره کلاس اول دخترم تقریبا عاقل شده سه سالشه وخیلی به اون صورت رسیدگی نمیخواد به هردوتاشون وقت میکنم برسم ولی اگه برفرض الان نوزاد بود کارم چندین برابر میشد 

دخترم نوزادی خییییلی سختی داشت وخداروشکر رد شد اون روزها 

اول وآخر خودتی وخدا تماااام
اختلافتون با خواهر هاتون

دوسال تا ده سال

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.