2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

76 بازدید | 15 پست

یکی هست دوماه کات کرده بعد من بهش ابزار علاقه کردم گفت اشنا شیم فعلن بعد خجالتی بود اومدم خونه بهش پیام دادم گفت نمیتونم وارد رابط شم پیشت نتونسم بگم ت بد برداشت کردی ازش درخاست کردم گفتم بیا یبار دیگ ببینمت چون یبار دید بودمش

گفت نیستم الان بعد گفت بود میخای دوست بمونیم من هیچی نگفتم

بعد منم عین خنگا گریه کرد بودم برداشتم ویس دادم گفتم فقط ی بار بیا برا اخرین بار ببینمت حداقل  حالم خوب نیس گفت برگشتم میام میبینیم همو یعنی بعد ۲ روز جواب میداد با ولی پیامی ک میدادم هردفعه

دیگ ازون ب بعد چندبار پیام دارم اصلا جواب نداد گفتم کی میای. جوابونمیدی و  بعد همش استوریام نگا میکنه دلم اشوبه وقتی عکساش میبینم از بغض خفه میشم چیکار کنم من چیکار کنم کاش از روز اول نمیدیدمش ۱ماه پیش دیدمش فکنم نمیتونم بیخیالش شم

میگفت میترسم وارد رابطه شم دوباره ضربه بخورم

منم گفتم اره یبار دیگ میبینمش حرف میزنم ک دیگ جواب نمیده...  اصلا

دارم خفه میشم💔

ناشکری نکن مشکلت خیلی اوکی هست البته مشکل هر کی برای خودش بزرگه ولی زمان بگذره می‌ره من خودم یک مشکلاتی دارم اصلا قابل درک نیست اما انشاالله خدا بهت صبر بده عزیزم 

کاربر جدید نیستم کاربری قدیم تعلیق شد 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بیا بغلم من و تو شبیه همیم با این تفاوت ک اون خیلی دروغ میگفت

میگفت عاشقم دوسم داره ی شب با هم دعوا کردیم همه چیز تموم شد هنوزم باورم نمیشه مث دیونه ها همش دنبال ی تشونم ازش واقعا اول نفری بوذ لینقد دوسش داشتم

بیا بغلم من و تو شبیه همیم با این تفاوت ک اون خیلی دروغ میگفتمیگفت عاشقم دوسم داره ی شب با هم دعوا ک ...

واقعا خیلی سخته..... ادم دروغگو زیاده ولی خب این تهش وارد رابطه میشه چه الان چه بعدن ولی

هنوز فکر کنم نتونسته قبلیو فراموش کنه حسرت میخورم که مال نشد واقعا بددردیه 🥲

هنوز هر نوتیفی میاد روی گوشیم فک میکنم اونههنوز قلبم با اسکرین شاتایی ک از پیاماش دارم میتپهدلم نمیو ...

چیبگم واقعا خیلی دنیای نامردیه ولی من انفالو کردم وقتیم میبینم استوریام نگا میکنه دیگ حالم خیلی بد میشه