2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبل از بله برون یه دوره مشاوره برو. اینکه در مورد خصوصیترین مسئله زندگیت نظر ملت رو میپرسی نه نرماله نه نتیجه خوبی داره

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اگه نظر منه هم جنس تو خواستی تا نرفتی خونه خودت رابطه نداشته باش چون اگه خدایی نکرده جدا شی اون گردن ...

واسم سوال پیش اومده بود آخه ما فعلا نمیخوایم مراسم عقد و عروسی بگیریم تا یکی دوسال دیگه

خب اخه بعداز بله برون و این چیزا خانواده ها وارد رابطتون میشن و ممکنه جنس و نوع مشکلات متفاوت بشن

اره میدونم هر چیزی ممکنه ولی خب یکساله تو رابطه ام باهاش بعد اون موقعه هم چون مدت زیادی قراره نامزد بمونیم قراره بین مون ضیغه خونده بشه ک اینجوری مرحمیم فک‌نمیکنم مشکلی باشه اون موقعه

اره میدونم هر چیزی ممکنه ولی خب یکساله تو رابطه ام باهاش بعد اون موقعه هم چون مدت زیادی قراره نامزد ...

عزیزم فقط بحث محرمیت نیست که،تا وقتی مشکلی نباشه و باهم باشید درسته مشکلی نیست ولی اگه خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد و بخواید جدا بشید برای تو خیلی بد میشه

عزیزم فقط بحث محرمیت نیست که،تا وقتی مشکلی نباشه و باهم باشید درسته مشکلی نیست ولی اگه خدایی نکرده م ...

میدونم چی میگی عزیزم من چون قراره ی دو سالی نامزد بمونیم آخه من هر چقدر هم بخوام جلوش بگیرم خواه ناخواه داخل دو سال اتفاقاتی پیش میاد دیگ مدت زیادیه

واسم سوال پیش اومده بود آخه ما فعلا نمیخوایم مراسم عقد و عروسی بگیریم تا یکی دوسال دیگه

بعد ازدواج فرق میکنه😄😄😄

دوست داری داشته باشی خب داشته باش دیگه سوال کردن داره؟ این همه سال نداشتی الانم روش😄😄عقدم که نکنی بدتر...متاسفانه ایرانیم و اگه یک درصد مشکلی پیش بیاد حتی همون آقا هم گردن نمیگیرن