2821
2789

به نفعته نداشته باشی

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قبل از بله برون یه دوره مشاوره برو. اینکه در مورد خصوصیترین مسئله زندگیت نظر ملت رو میپرسی نه نرماله نه نتیجه خوبی داره

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اگه نظر منه هم جنس تو خواستی تا نرفتی خونه خودت رابطه نداشته باش چون اگه خدایی نکرده جدا شی اون گردن ...

واسم سوال پیش اومده بود آخه ما فعلا نمیخوایم مراسم عقد و عروسی بگیریم تا یکی دوسال دیگه

خب اخه بعداز بله برون و این چیزا خانواده ها وارد رابطتون میشن و ممکنه جنس و نوع مشکلات متفاوت بشن

اره میدونم هر چیزی ممکنه ولی خب یکساله تو رابطه ام باهاش بعد اون موقعه هم چون مدت زیادی قراره نامزد بمونیم قراره بین مون ضیغه خونده بشه ک اینجوری مرحمیم فک‌نمیکنم مشکلی باشه اون موقعه

اره میدونم هر چیزی ممکنه ولی خب یکساله تو رابطه ام باهاش بعد اون موقعه هم چون مدت زیادی قراره نامزد ...

عزیزم فقط بحث محرمیت نیست که،تا وقتی مشکلی نباشه و باهم باشید درسته مشکلی نیست ولی اگه خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد و بخواید جدا بشید برای تو خیلی بد میشه

عزیزم فقط بحث محرمیت نیست که،تا وقتی مشکلی نباشه و باهم باشید درسته مشکلی نیست ولی اگه خدایی نکرده م ...

میدونم چی میگی عزیزم من چون قراره ی دو سالی نامزد بمونیم آخه من هر چقدر هم بخوام جلوش بگیرم خواه ناخواه داخل دو سال اتفاقاتی پیش میاد دیگ مدت زیادیه

واسم سوال پیش اومده بود آخه ما فعلا نمیخوایم مراسم عقد و عروسی بگیریم تا یکی دوسال دیگه

بعد ازدواج فرق میکنه😄😄😄

دوست داری داشته باشی خب داشته باش دیگه سوال کردن داره؟ این همه سال نداشتی الانم روش😄😄عقدم که نکنی بدتر...متاسفانه ایرانیم و اگه یک درصد مشکلی پیش بیاد حتی همون آقا هم گردن نمیگیرن

2790
2823
2791
2779
2792