2777
2789

سلام عزیزدلم🩷ببخشید پیامتون ریپلای نمیشد بخاطر همین اینجا جوابتونو دادم 

برای درمان جای جوش قرمز و قهوه ای خیلی محصولات زیادی هست . اولین پیشنهادم ازلائیک اسید هست . چون علاوه بر صورت برای بدن هم خیلی عالیه و روی هر دو نوع جای جوش موثره . 

اگر هم میخواین برای صورت و بدن جدا محصول تهیه کنید یه گلایکولیک اسید برای بدن بگیرید و یه سرم ازلاییک یا نیاسینامید برای صورت . 

**اگه پوستتون چربه و منافذ دارید نیاسینامید . اگه پوستتون حساس تره ازلاییک . 

برندشون هم گلایکولیک اوردینری - نیاسینامید و ازلاییک انوا .

اگه برند اقتصادی میخواین یه نیاسینامید برایت مکس بگیرید و برای هر دو استفاده کنید . 

حتما سعی کنین شوینده مناسب استفاده کنید . ضدافتاب و ابرسان صورت و بدن رو فراموش نکنین . بدن رو مرتب لایه برداری کنید . 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزدلم🩷ببخشید پیامتون ریپلای نمیشد بخاطر همین اینجا جوابتونو دادم برای درمان جای جوش قرمز و ق ...

میا باز سوال میپرسم هر وقت اومدی و حوصله داشتی راهنماییم کن لطفااا عزیزم🙂

مرسی عزیزدلم دمت گرم خیلی خوشحالممم اینجا هستی😍❤️😘

قربونت عزیزم محبت داری😘🩷🩷

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

میا باز سوال میپرسم هر وقت اومدی و حوصله داشتی راهنماییم کن لطفااا عزیزم🙂

هر موقعی سوال داشتین بفرمایین عزیزم من سعی میکنم سایت رو زیاد چک کنم ببخشید که گاهی نیستم و دیر چک میکنم❤️❤️❤️