2777
2789

دیگه اعصاب برام نمونده،  چندین بار سم ریختم داخل چاه سرویس ، همیشه هم میشورم نمیذارم کثیف بشه، اما تا وقتی اون سم هست تو چاه نیستن، بعد ی مدت دوباره میان، انگار هم مقاوم شدن زودتر میان، سم هم سم چغندر با ی مدل سم دیگه بهم میدن برای اینها، اما درمان این اشغال ها نیست😢

چیکارکنم راهکار دارین بگین لطفا دعاتون میکنم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما هرچی خودمو باشیم مگس نداریم ولی وقتی یکی از خانمای فامیل بیاد فورا مگس ریزا میاد توالتمون 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

پیف پاف بزنید درو ببندید

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

فقط سم سایپر مترین بخر بی رنگه میریزی تو آب شیری رنگ میشه شب بریز تو توالت اندازه دو لیوان آب رو با یه قاشق سم قاطی کن و بریز  دیگه تا صبح اصلا آب نریز همشون میرن 

ب قول مرتضی پاشایی:"مثله عصرپاییزی رنگ و رومون واسه خیلیا خاطرست آرزومون..."

برو مغازه داروخانه گیاهی ی سم بهت میده اندازه یک سی سی سم  رو با یکونیم ایتا آب قاطی میکنی و میریزی دور تا دور روی دیوارها و سنگ توالت 

همه رو نابود میکنه ولی بعد ک سم رو ریختی نباید آب بریزی 

آخر شب زمان مناسبیه  

من تمام راهها و امتحان کردم بهترینش گازوئیل بود بعد هم چاه بست بذارید اگر میتونید دو یا سه روز هر روز گازوئیل بریزید و از دستشویی استفاده نکنید

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏