2777
2789
عنوان

دیت رو کنسل کرد

168 بازدید | 4 پست

قبلا یکی دو بار  همو دیدیم ی چندد روز هم مثلا با هم بودیم ولی حرف خاصی نزدیم ، اون موقع اون مشتاق تر بود ولی من خیلی ناز کردم و کلاس گذاشتم چند بار میگفت بریم بیرون میگفتم برنامه دارن فلان روز و فلان روز و .... که البته خدایی داشتم ، همچنین ی اختلاف نظر هم برامون پیش اومد دیدم ی کم سرد شد پیگیرم نشد منم دور شدم ازش ، و یک ماه اینا بدون کات مستقیم کماکان در حد ریپلای استوری با هم در ارتباط بودیم . 

بعد من سعی کردم رابطمون رو درست کنم ی مدت پیگیرش شدم لا به لای صحبتا گفت ذوقمو کور کردی اون موقع ک من پیگیر بودم و .... برا همین باز من ازش دور شدم  بعد یکی دو هفته دوتامون کم کم دوباره به هم نزدیک شدیم و قرار گذاشتیم پیشنهاد از اون بود ولی من مشتاق خودمو نشون دادم و پیگیر متاسفانه. 

حالا امروز قرار بود همو ببینیم گفت سر کار برگردم میام دنبالت ساعت ۶ نیم 

حالا من اینننن همه آماده شدم ب خودم رسیدم دیدم خبری ازش نیس ۶:۳۵ دقیقه و اینا 

پیام دادم. وقتی ک پیام دادم ویس فرستاد ک حالا ک دارم برمیگردم ماشین فلان چیزش خراب شده باید ببرم تعمیر فکر نکنم بتونم اپشب ببینمت.  

من فقط گفتم باشه. 

بنظرتون حق دارم دلخور شم ؟ خیییییلی ناراحتم امروز برنامه هامو کنیل کردم این همه آرایش کردم ب خودم رسیدم ، نمیدونم از ی طرفم اگر راست بگه خوب تقصیر خودش نبوده ولی یعنی ماشینش دقیقققق لحظه ای خواست بیاد خراب شد ؟ نمیشد زودتر اطلاع بده یعنی 🙁

خیلی ناراحتم چه برخوردی داشته باشم باهاش ؟ 

کاربری دست دو نفره ..... من و دوستم . یکیمون مجرده ، یکی نامزد عقدی .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷