قبلا یکی دو بار همو دیدیم ی چندد روز هم مثلا با هم بودیم ولی حرف خاصی نزدیم ، اون موقع اون مشتاق تر بود ولی من خیلی ناز کردم و کلاس گذاشتم چند بار میگفت بریم بیرون میگفتم برنامه دارن فلان روز و فلان روز و .... که البته خدایی داشتم ، همچنین ی اختلاف نظر هم برامون پیش اومد دیدم ی کم سرد شد پیگیرم نشد منم دور شدم ازش ، و یک ماه اینا بدون کات مستقیم کماکان در حد ریپلای استوری با هم در ارتباط بودیم .
بعد من سعی کردم رابطمون رو درست کنم ی مدت پیگیرش شدم لا به لای صحبتا گفت ذوقمو کور کردی اون موقع ک من پیگیر بودم و .... برا همین باز من ازش دور شدم بعد یکی دو هفته دوتامون کم کم دوباره به هم نزدیک شدیم و قرار گذاشتیم پیشنهاد از اون بود ولی من مشتاق خودمو نشون دادم و پیگیر متاسفانه.
حالا امروز قرار بود همو ببینیم گفت سر کار برگردم میام دنبالت ساعت ۶ نیم
حالا من اینننن همه آماده شدم ب خودم رسیدم دیدم خبری ازش نیس ۶:۳۵ دقیقه و اینا
پیام دادم. وقتی ک پیام دادم ویس فرستاد ک حالا ک دارم برمیگردم ماشین فلان چیزش خراب شده باید ببرم تعمیر فکر نکنم بتونم اپشب ببینمت.
من فقط گفتم باشه.
بنظرتون حق دارم دلخور شم ؟ خیییییلی ناراحتم امروز برنامه هامو کنیل کردم این همه آرایش کردم ب خودم رسیدم ، نمیدونم از ی طرفم اگر راست بگه خوب تقصیر خودش نبوده ولی یعنی ماشینش دقیقققق لحظه ای خواست بیاد خراب شد ؟ نمیشد زودتر اطلاع بده یعنی 🙁
خیلی ناراحتم چه برخوردی داشته باشم باهاش ؟