2777
2789
عنوان

قرص ال دی

103 بازدید | 11 پست

دوستان من واسه پریودی نامنظمم و کیست هایی ک دارم دکتر واسم قرص ال دی نوشته...دوهفته س مصرف میکنم ..میخاستم بدونم اگ ی موقه تو رابطه طبیعی یهویی😣😣منی داخل واژن ریخته شد دیگ نیازی ب قرص اورژانسی هست ؟؟؟ یکی از دوستان میگف واسه پیشگیری من مصرف میکنم و اینک حتی منی داخل واژن ریخته میشه هرموقه ک رابطه جنسی داشته باشم با شوهرم..ب نظرتون اثری داره یا ن.من در این زمینه هیچ اطلاعاتی ندارم .ممنون میشم کمک کنین

خدایا کفر نمیگویم چه میخاهی تو از جانم مرا بی انکه خود خاهم اسیر زندگی کردی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا پس هیچ کس جواب نمیده سوال منم هست همیشه قرص میخورم همیشه هم نمیذارم شوهرم راحت باشه

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 
منم تنبلی دارم و قرص هم میخورم و اصلا جلوگیری ندارم

ینی شما میذارین ک همسرتون راحت باشن؟؟من میترسم از ی طرفم حس میکنم هیچ لذتی نمیبرن

خودشم توبه احتمال تنبلی داری بخاطرنامرتبیت وتوتنبلی تخمدان بایه بارنترس هیچ قرصم نخوری چیزی نمیشه

ینی من بذارم ک همسرم راحت کارشونو بکنن 🤔🤔😆آخه میگم من حس میکنم هیچ لذتی نمیبرن وقتی کارشونو بیرون تخلیه میکنم😆🤗🤗

چرا پس هیچ کس جواب نمیده سوال منم هست همیشه قرص میخورم همیشه هم نمیذارم شوهرم راحت باشه

دقیقا..البته مصرف زیاد این قرص ها هم خوب نیس..چون ناباروری میاره..زیاد مصرف نکن..

دقیقا..البته مصرف زیاد این قرص ها هم خوب نیس..چون ناباروری میاره..زیاد مصرف نکن..

من 5 ساله دارم مصرف میکنم خخخخ هنوزم بعد اینهمه سال میترسم.ی بچه داریم دیگه نمیخوام.شاید برم ستگاه بذارم

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 
من 5 ساله دارم مصرف میکنم خخخخ هنوزم بعد اینهمه سال میترسم.ی بچه داریم دیگه نمیخوام.شاید برم ستگاه ب ...

عجب....میخای یکی دیگ ایشالله گیرت بیاد 😋😋😋😋

عجب....میخای یکی دیگ ایشالله گیرت بیاد 😋😋😋😋

متوجه منظورت نشدم خخخخ