2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چکارا میکنی 

از همزن استفاده میکنی 

بکینگ پودرت تو یخچال نگه داری میکنی و اینکه تازه خریدی یا موندس 

دمای فرت اندازه هست یانه 

آردی که استفاده میکنی سنگین هست یانه منظورم این آرد مخصوص استفاده میکنی یانه آرد نونوایی

میگن برای پف کیک سفیده رو جدا هم بزن در اخر که همه چیزو میکس کردی سفیده رو اضافه کن یک هم کوتاه بزن بریز توقالب. اینجوری پف دار میشه. درضمن شیر هم نباید خیلی بریزی. به ازای یک پیمونه ارد نصف پیمونه شیر بریز

چکارا میکنی از همزن استفاده میکنی بکینگ پودرت تو یخچال نگه داری میکنی و اینکه تازه خریدی یا موندس دم ...

تو کیکات آب ولرم یا شیر میریزی 

غلظت مواد کیکت چجوری موادش سفت یا نرم 

چکارا میکنی از همزن استفاده میکنی بکینگ پودرت تو یخچال نگه داری میکنی و اینکه تازه خریدی یا موندس دم ...

آره همزن برقیه ولی ازین دستیا ست

نه تو کابینته سه چهار ماه پیش خریدم 

آرد کیک پزیه اینا تو فریزره 

با کیک پز درست می کنم

میگن برای پف کیک سفیده رو جدا هم بزن در اخر که همه چیزو میکس کردی سفیده رو اضافه کن یک هم کوتاه بزن ...

من همه چیو باهم قاطی میکنم کیکام جوری پف می‌کنه کم میمونه سر ریز بشه از قالب

🩷🌸

آره همزن برقیه ولی ازین دستیا ستنه تو کابینته سه چهار ماه پیش خریدم آرد کیک پزیه اینا تو فریزره با ک ...

بکینگ پودر جدید بخر و همیشه تو یخچال نگهداری کن که پف کیکات حفظ بشه 

غلظت موادت نگفتی ؟