دکتر خیلی فشار و زور اعمال کرد آخه ریشه بود آخرشم گفت یک تیکه مونده توش دو هفته دیگه بیا معاینه کنم 😭 الان باید چیکار کنم گفت یک ساعت گاز بمونه رو دندونع بعدش چی ؟ میخام برم دکتر زنان الان میشه گاز بردارم ؟ چیکار کنم خونش بند بیا.
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
تو رووووو خدااااا کتاب بخونید مسواک بزنید****بینهایت زندگی رو دوست دارم و میخوام تا جایی که میشه زندگی کنم. کاش هر چی خاک اموات شما هست بقای عمر من باشه.این فیلم را به عقب برگردان آن قدر که پالتوی پوست پشت ویترین، پلنگی شود که می دود در دشت های دور، آن قدر که عصاها پیاده به جنگل برگردند و پرندگان دوباره بر زمین.نه!به عقب تر برگرد. بگذار خدا دوباره دست هایش را بشوید در آینه بنگرد؛ شاید تصمیم دیگری گرفت.-گروس عبدالملکیان