2777
2789
عنوان

می‌خوام بچمو بفروشم

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 32 پست
وای چقدر دلم گرفت با این متنت💔تروخدا تا جایی که میشه خودت نگهش دار اگه هم ناچارا به کسی سپردیش سعی ...

ما یه همسایه داشتیم بعد چندسال یه نوزاد دختر گرفت بچه رسید به ۵ سال مادر واقعیش اومد گفت بچه رو میخوام ،دوطرف تو استرس بودن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خداکنه تاپیک سرکاری باشه 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
عزیزم شما که بچه نمیخواید چرا درست جلوگیری نمیکنید و همسرتون وازکتومی نمیکنن؟ جدای از هزینه و وقت و ...

میگم جلوگیری کردم خیلی کارا کردم به اون خدایی که میپرستم خیلی کارا کردم هر روز تو خونه سر همین بچه جر و بحثه میگن سقط کن کنه تا الان هرکاری کردم ولی الان چهار ماه شده دیگه کسی سقط نمیکنه خودمم دلشو ندارم چون به بچه‌ی کامل شده خودم نابود میشم اون کسی که قراره این وسط نابود بشه منم😭 چون بچمو قراره بدم به کسی دیگه اگه پیش خودمم بزرگش کنم فقط وضع زندگیمون بدتر میشه

یعنی باسه تاحقوق نمیتونین زندگی کنین خب برین یه جایی ک ازپس خودتون ب بیایین

سه تا حقوق؟؟؟حقوق ما سر هم یه حقوق درست حسابی هم نمیشه چون من میرم خونه مردم نظافت شوهرم کارگره پسرمم که کوچیکه تو مغازه کار میکنه من وقتی بچمو میبینم تو این سن کار می‌کنه جیگرم آتیش میگیره چطور بتونم یکی دیگه رو کنار خودم تو این وضع بزرگ کنم

اونی که دندون میده نون هم میده از کجا میدونی با فروش اون بچه زندگیت روی خوش میبینه؟اون بچه روزی شما ...

زندگیم همینطوری هم داغونه بالاتر از سیاهی رنگی نیست نمیخوام یکی دیگه رو بدبخت کنم می‌دونم توان سقط کردن بچه رو دیگه ندارم میدونم اگه اون بچه رو بدم به یکی دیگه قراره تا آخر عمر حالم داغون باشه ولی در عوض اون زندگیش بهتره 💔😭همینطوری شب و روزمو با گریه کردن میگذرونم با فروختن بچه هم قرار نیس چیزی ازم کم شه

لوله بندی کن یکی از فامیلای ماهم فقیرن متولد 72الان بچه ششم تو راه نمیره لوله بندی کنه سالی یکی میزاد و شوتشون میکنن سر خانواده های دیگه

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
چون که جون آدما براشون شوخیه

تو چی می‌دونی از زندگی من که الان اینطوری همهچیز رو به شوخی گرفتی😭 تو چی می‌دونی از کارایی که من کردم من درست جلوگیری کردم برا خودمم عجیبه هر کاری تا قبل سه ماهگی برا سقط بچه کردم ولی نشد الان چهارماهس بچه‌ی کامل شده واقعا دلشو ندارم سقط کنم تو میگی چیکار کنم خودم بزرگش کنم؟؟که یکی دیگه به چنصد میلیون بدبخت اضافه بشه؟؟ چون من اصلا وضع زندگی خوبی ندارم تو چه درکی داری از مادری که مجبوره بچشو بفروشه یا حتی قصد سقط یا همون کشتنشو داشت😭😭😭

ما یه همسایه داشتیم بعد چندسال یه نوزاد دختر گرفت بچه رسید به ۵ سال مادر واقعیش اومد گفت بچه رو میخو ...

بعد چی شد؟ بچه خودش میخواست پیش کی باشه؟

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
تو چی می‌دونی از زندگی من که الان اینطوری همهچیز رو به شوخی گرفتی😭 تو چی می‌دونی از کارایی که من کر ...

عزیزم ببخش میپرسم فقط مشکل مالی دارین یا مسائل دیگم هست؟

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
لوله بندی کن یکی از فامیلای ماهم فقیرن متولد 72الان بچه ششم تو راه نمیره لوله بندی کنه سالی یکی میزا ...

بعد از این بچه می‌خوام رحممو در بیارم قبلشم همین کارو میخواستم بکنم ولی پولشو نداشتم چند وقت پیش یه موسسه بهم گفت اگه بچتو دنیا بیاری بهت کمک میکنیم پول می‌دیم رحمتو در بیاری اگه هم کمک نکردن خودم پولامو جمع میکنم بالاخره درمیارمش

عزیزم ببخش میپرسم فقط مشکل مالی دارین یا مسائل دیگم هست؟

همه بدیختیا از همین بی‌پولی سرچشمه میگیره دیگه اگه تو خونه بحثه اگه سختی هست همش از بی‌پولیه مسائل دیگه منظورت چیه؟مریضی و این حرفا؟نه شکر خدا 

بعد از این بچه می‌خوام رحممو در بیارم قبلشم همین کارو میخواستم بکنم ولی پولشو نداشتم چند وقت پیش یه ...

واااا

جای اینکار شوهرت باید بره لوله هاشو ببنده نه تو اینکار کنی!

رحم دراوردن عوارض زیادی داره برات خانم 

ولی برای مرد عمل سرپایی و راحتیه 

مگه روش جلوگیریت چی بود که هفت بچه اوردی !؟ نگو طبیعی که اون اصلا جلوگیری نیست 

آخه عزیزم شما با این وضعیتی که میگی  نهایت سر بچه دوم بایستی  شوهرتو میفرستادی لوله هاشو ببنده 

خدا کمکتون کنه بهترین براتون اتفاق بیفته

زندگیم همینطوری هم داغونه بالاتر از سیاهی رنگی نیست نمیخوام یکی دیگه رو بدبخت کنم می‌دونم توان سقط ک ...

عزیزم اون نیاز به تو داره تو مادرشی کمیته امداد ثبت نام کن از خیر ها کمک بگیر ولی به کسی بچت رو نده 

هیچکس دلسوز تر از تو به بچت نیست

از کجا میدونی قراره بدبخت بشه ؟؟اون رو فقط خدا میدونه‌