2777
2789

تنها راه و شانس زندگیم درسه 

یه راهی بگید 

خانوادم ارومن و مراعاتمو میکنن

کتاب و همه چیم تکمیله

نمیدونم چرا نمیتونم پای کتاب بشینم 

یه راهی بگید یه دعایی یه بدبختیی 

و مثل همیشه یادت باشه ، درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه ، اما افتخار یا شرمندگیش چرا !🌱💚⏳️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دعا نمیخاد همت و اراده میخاد که تو نداری

چطور برش گردونم قبلا داشتم 

و مثل همیشه یادت باشه ، درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه ، اما افتخار یا شرمندگیش چرا !🌱💚⏳️

کمبود اهن و ویتامین دی نداری ؟یه ازمایش بده

دارم امروز ویتامین دی خوردم 

شما گوشی رو بذار کنار همه چی درست میشه.

درس لعنتی و کلاسم تو گوشیه

شما رو نمیدونم

من اضطراب شدید و عدم تمرکز دارم و درسی که بقیه تو یک ساعت میخونن من تو ۴ ساعت میخونم تازه اونم با دارو 

پشت کنکوری هم هستم 

ولی امسال دیگه باید قبول شم 

این کاربری دومم هست/ اسم طب سنتی و طب اسلامی رو تو تاپیک های من نیارین لطفاً 🙏🏻

من خودم واقعا خیلی درس خوندم رشته مورد علاقمو قبول نشدم مجبور شدم مهاجرت کنم با اینکه خوندما ولی بازم حس میکنم شاید کم بود الان بازم برگردم عقب خیلی خیلی بیشتر میخونم که همونجا قبول شم و پیش خانوادم باشم با اینکه میدونم چقدر سهمیه و ناعدالتی هست تو کنکور ایران  

تنها چیزی بهت انگیزه میده همون درس خوندنه اینکه وقتی شب میخوای بخوابی عذاب وجدان نداشته باشی اینکه از خودت رضایت داشته باشی همون حس باعث میشه روز به روز بهتر شی