misselinaz مدیر عضویت: 1403/10/28 تعداد پست: 459 عنوان شب یلدا | مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 87 پست برای شب یلدا مهمونی میرید یا خونه ایدما مثل هرسالللللل خونه ایم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم👌🏼در سکوت شب خانه زد فریاد اما تو نشنیدی دل به پایت افتاد. 1404/08/24 | 16:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shadow_00 عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 6684 خوش بگذره بهتون عزیزمایشالا به خواسته ات برسی قربونت مهربون❤️انشاالله😍 کاربری دست سه تا دوسته👀💕
misselinaz مدیر استارتر عضویت: 1403/10/28 تعداد پست: 459 ممنون عزیزم آخه هم برید و تاندون پاره شد و هم شکست ، فکر کنم یه دو سه ماهی طول میکشه مثل قبل بتونم ب ... ای وایی خیلی ناراحت شدم منم سه سال پیش دستم شکست تا یک ماه توی آتل بود و الانم ک الانه نمیتونم چیز سنگین بلند کنم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم👌🏼در سکوت شب خانه زد فریاد اما تو نشنیدی دل به پایت افتاد.
misselinaz مدیر استارتر عضویت: 1403/10/28 تعداد پست: 459 همون دعوتشون کنم شوهرم بیاره ببرتشون بهتر نیست ؟ اره خوبه ولی خب شما گفتی که ماشالا جمعیتشون زیاده اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم👌🏼در سکوت شب خانه زد فریاد اما تو نشنیدی دل به پایت افتاد.
فریاد_بی_صدا_ عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 4699 دقیقا منم خونه و تنها من میخوام برای خودم دسر یلدایی درست کنم خوراکی بخرم مگه خودمون آدم نیستیم🥹 من از خرابه ی دل برات گلخونه ساختم! 🌿
منوداداش عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 5728 اسم خیلی خوب و قشنگیه مخصوصا با اون معنی قشنگی که داره💛 ممنونم الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .
misselinaz مدیر استارتر عضویت: 1403/10/28 تعداد پست: 459 آخه میدونی هیچ فرقی با شبای دیگه نداره خونشون فقط خودش هست و پدر شوهرم مثل یه شب معمولی میشینیم یکم ... ایشالا خوش بگذره بهت عزیزم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم👌🏼در سکوت شب خانه زد فریاد اما تو نشنیدی دل به پایت افتاد.
misselinaz مدیر استارتر عضویت: 1403/10/28 تعداد پست: 459 من میخوام برای خودم دسر یلدایی درست کنم خوراکی بخرم مگه خودمون آدم نیستیم🥹 اره😍✨️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم👌🏼در سکوت شب خانه زد فریاد اما تو نشنیدی دل به پایت افتاد.
مامان_پرهام_هستم عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 14953 اره خوبه ولی خب شما گفتی که ماشالا جمعیتشون زیاده اره زیاده و دو نفرشونم بخاطر خونه نمیتونن بیان
misselinaz مدیر استارتر عضویت: 1403/10/28 تعداد پست: 459 دیگه اتفاقه بازم خداروشکر اتفاق بدتر نیوفتاد انشالله همه خوش وسلامت باشن کنار عزیزانشون انشالا✨️💛 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم👌🏼در سکوت شب خانه زد فریاد اما تو نشنیدی دل به پایت افتاد.
misselinaz مدیر استارتر عضویت: 1403/10/28 تعداد پست: 459 اره زیاده و دو نفرشونم بخاطر خونه نمیتونن بیان خب بنظر من شما بری بهتره چون میگی دونفرشون نمیان البته هرجور خودتون دوسدارید اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم👌🏼در سکوت شب خانه زد فریاد اما تو نشنیدی دل به پایت افتاد.
هیبیسکوس عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 2153 عزیزمممم مبارکهههه ممنون عزیزم 💞💞 مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏
هیبیسکوس عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 2153 مبارکه🩷 💋❤️🔥❤️🔥 مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏