2777
2789
عنوان

شب یلدا

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 87 پست
ممنون عزیزم آخه هم برید و تاندون پاره شد و هم شکست ، فکر کنم یه دو سه ماهی طول میکشه مثل قبل بتونم ب ...

ای وایی خیلی ناراحت شدم منم سه سال پیش دستم شکست تا یک ماه توی آتل بود و الانم ک الانه نمیتونم چیز سنگین بلند کنم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم👌🏼در سکوت شب خانه زد فریاد اما تو نشنیدی دل به پایت افتاد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون دعوتشون کنم شوهرم بیاره ببرتشون بهتر نیست ؟

اره خوبه ولی خب شما گفتی که ماشالا جمعیتشون زیاده 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم👌🏼در سکوت شب خانه زد فریاد اما تو نشنیدی دل به پایت افتاد.

آخه می‌دونی هیچ فرقی با شبای دیگه نداره خونشون فقط خودش هست و پدر شوهرم مثل یه شب معمولی میشینیم یکم ...

ایشالا خوش بگذره بهت عزیزم

من میخوام برای خودم دسر یلدایی درست کنم خوراکی بخرم مگه خودمون آدم نیستیم🥹

اره😍✨️

دیگه اتفاقه بازم خداروشکر اتفاق بدتر نیوفتاد انشالله همه خوش وسلامت باشن کنار عزیزانشون

انشالا✨️💛

اره زیاده و دو نفرشونم بخاطر خونه نمیتونن بیان

خب بنظر من شما بری بهتره چون میگی دونفرشون نمیان البته هرجور خودتون دوسدارید