2777
2789
عنوان

شب یلدا

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 87 پست
ممنون عزیزم آخه هم برید و تاندون پاره شد و هم شکست ، فکر کنم یه دو سه ماهی طول میکشه مثل قبل بتونم ب ...

ای وایی خیلی ناراحت شدم منم سه سال پیش دستم شکست تا یک ماه توی آتل بود و الانم ک الانه نمیتونم چیز سنگین بلند کنم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم👌🏼در سکوت شب خانه زد فریاد اما تو نشنیدی دل به پایت افتاد.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همون دعوتشون کنم شوهرم بیاره ببرتشون بهتر نیست ؟

اره خوبه ولی خب شما گفتی که ماشالا جمعیتشون زیاده 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم👌🏼در سکوت شب خانه زد فریاد اما تو نشنیدی دل به پایت افتاد.

آخه می‌دونی هیچ فرقی با شبای دیگه نداره خونشون فقط خودش هست و پدر شوهرم مثل یه شب معمولی میشینیم یکم ...

ایشالا خوش بگذره بهت عزیزم

من میخوام برای خودم دسر یلدایی درست کنم خوراکی بخرم مگه خودمون آدم نیستیم🥹

اره😍✨️

دیگه اتفاقه بازم خداروشکر اتفاق بدتر نیوفتاد انشالله همه خوش وسلامت باشن کنار عزیزانشون

انشالا✨️💛

اره زیاده و دو نفرشونم بخاطر خونه نمیتونن بیان

خب بنظر من شما بری بهتره چون میگی دونفرشون نمیان البته هرجور خودتون دوسدارید