2777
2789

فکرکتید صمیمی ترین دوست تون

تو موقعیت حساس زندگی تون که باید دیالیز شروع کنید و.. بهتون بگه من ازت خوشم نمیاد دیگه . یه زمانی دوستت داشتم الان نه.. و از همه جا بلاکتون کنه بدون هیچ توضیح اضافه ای

و چون خیلی خیلی صمیمی بودید شما فکر میکنید که داره شوخی میکنه پس پیگیرش میشید میرید دم در خونش و اون به بدترین شکل ممکن رفتار میکنه و بهتون میگه اصلا من نمیدونم چرا یه زمانی تو رو تحویل میگرفتم خیلی نچسبی و..😐

همه اینا درصورتیه که چندماه پیش تولدش بوده براش سنگ تموم گذاشتید و همه جا براش صدتون گذاشتید و..

و میگه میخوام با ادمهای جدید دوست شم و..

شما واکنش تون چیه و چیکار میکنید؟چقدر دلتون میشکنه؟ چند وقت بعد فراموش میکنید؟ یا اصلا بازم پیگیر میشید؟چون خیللی صمیمی بودید رها کردن سخته

فقط صنوبر🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ناراحت میشم حتی مطمئنم گریه هم میکنم و یه تایمی میرم تو لاک خودم ولی بی هیچ توضیح اضافه ای تا ا ...

بنظرت تقاص کارشو می بینه؟

بعضیا میگن اونکه کار بدی نکرده و حق داشته نخواد با کسی باشه

فقط صنوبر🌹

والا این آدم کلا مشکل داره به نظرم آخه یعنی چی که یهو آنقدر تغییر رفتار بدی😐 من جای تو بودم دیگه پی ...

بنظرت تقاص کارشو می بینه؟

بعضیا میگن اونکه کار بدی نکرده و حق داشته نخواد با کسی باشه

منم پیگیر نشدم دیگه عزیزم ولی دلم خیلی شکست حقیقتش

فقط صنوبر🌹

بنظرت تقاص کارشو می بینه؟بعضیا میگن اونکه کار بدی نکرده و حق داشته نخواد با کسی باشه

شک نکن تقاصشو پس میده و تو از این ماجرا با خبر هم خواهی شد. که یروزی ضربه کارشو خورده. این حرفمو فراموش نکن

شک نکن تقاصشو پس میده و تو از این ماجرا با خبر هم خواهی شد. که یروزی ضربه کارشو خورده. این حرفمو فرا ...

۱سال از این ماجرایی که تعریف کردم میگذره عزیزم

و دور دور می بینم چقدر خوش هست

فقط صنوبر🌹

برای منم پیش اومده می دونم خیلی سخته ولی باید برای خودت ارزش قائل شی و سعی کنی اونو از ذهنت بیرون کنی مراقب سلامتیت باش و انقد دورت و شلوغ کن با هر چی که می تونی تا اون و فراموش کنی

سلام رفقا 

برای منم پیش اومده می دونم خیلی سخته ولی باید برای خودت ارزش قائل شی و سعی کنی اونو از ذهنت بیرون کن ...

این قضیه مال یکسال پیشه هنوز دردش همراهمه ولی فراموش کردم ❤️

دیگه اعتماد کردن برام سخت شده

میدونی من خیلللییی باهاش صمیمی بودم

با اینکه میدونست بخاطر بیماریم ممکنه بمیرم ولی باز .. هعی چی بگم

فقط صنوبر🌹