تآسیان مدیر استارتر عضویت: 1404/02/22 تعداد پست: 1182 عنوان ناراحتم🥲💔 79 بازدید | 8 پست امروزبا اینکه شنبه بودمن تا الان اصلافروش نداشتم(آنلاین شاپ آرایشی بهداشتی دارم) نمیدونم چرا غمگین شدم پووف💔اول هفته وفروش صفرجالب نیست انگار تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤». حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛ 1404/08/24 | 16:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 36739 اصلا ناامید نشو گلم خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید
تآسیان مدیر استارتر عضویت: 1404/02/22 تعداد پست: 1182 اصلا ناامید نشو گلم تازه داشت یکم فروشم خوب میشدتقریباهر روزفروش داشتمبازیهوافت کردم🥲💔 تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤». حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛
تآسیان مدیر استارتر عضویت: 1404/02/22 تعداد پست: 1182 تاشب وقت زیااااااده،تاآخرهفته هم اوووووووو😂😂😂😂 دعاکن سفارش داشته باشم💔🥲 تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤». حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛
تآسیان مدیر استارتر عضویت: 1404/02/22 تعداد پست: 1182 نا امید نشو عزیزم انشاءالله پرفروش باشی ❤ انشاءالله 💗 تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤». حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 36739 تازه داشت یکم فروشم خوب میشدتقریباهر روزفروش داشتمبازیهوافت کردم🥲💔 تبلیغت رو بیشتر کن،نمونه رضایت هارو دائم بذار خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید
dokhtae عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 1161 دعاکن سفارش داشته باشم💔🥲 الهی آمین🤲اگرم نداشتی شک نکن حکمتی داشته