2777
2789

ما دو ساله خونه خودمون رفتیم

اونا تعدادشون خاله و دایی ها حدود ۳۰نفره هم خونمون کوچیکه هم بچه هاشون خرابکارن

فقط هم اصرار دارن خونه مون بیان و میدونین این تعداد ادم برای عروس داماد چه خرجی داره ۶ ۷ت هزینه یه مهمونی میشه ما پدر مادر خودمون دعوت میکنیم ۱۲ ۱۱نفریم و تا اخر ماه دستمون خالی میمونه چه برسه این همه ادم

شام هم همیشه خدا یه رون کامل مرغ میزارن برای هرنفر، ینی برای ما سنگینه و کمرم هم یه سال و نیمه دیسکش به مشکل خورده نمیتونم مهمونی بزرگ بدم 

و یبارم خانماشون روضه دعوت کردم خونمون ولی مرداشون میگن میخوایم بیایم😐😂

در جواب پررویی شون چی بگم

هی مادرشوهرم میگه هرموقع موقعیت داشتی دعوتشون کن خاله و دایی های خودم شام دعوت نکردم که اینا انتظار دارن فقط خانواده درجه دو ما شعور دارن تا چندسال خونه تازه عروس داماد نمیرن اینا هی به زبون میارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم یه شب دعوتشون کن

وگرنه تا سال های سال واست حاشیه درست میکنن...

اگه خونه خودت خیلی کوچیکه نصف مهمونارو یه شب دعوت کن

نصف بعدی رو هفته بعدش...

یا اینکه بزار هوا خوب شد یه روز غذا بپز همه رو دعوت کن برید پارک یا باغ و...حتما هم معذرت خواهی کن ازشون که دوس داشتم مهمونی تو خونه برگزار بشه بخاطر کمبود جا گفتم بریم پارک و.‌‌

والا انتظار داری یه رون مرغو چند نفره بخورن؟یه شب دعوتشون کن خونه. مادرشوهرت و شام بده بهشون بگو خون ...

😂😂😂

منظورم اینه یه روز برای یه نفر هزینه ش زیاد میشه ولی همون اگه خورشت باشه میشه هردو نفر یدونه گذاشت