2777
2789
عنوان

خواستگارم 1️⃣1️⃣سال ازم بزرگ تره

299 بازدید | 39 پست

بچه ها ی نفری خواستگاری کرده

۱۱الی ۱۲ سال ازم بزرگ تره

دیدمش اصلااا بهش نمیاد

بهش میخوره ۲۷.۲۸ سالش باشه

ولی نزدیک ۳۲ 

خودمم ۲۰ و خورده ایی 

خانواده خوبی داره 

مغازه میوه فروشی داره 

خانوادم میگفتن فکر کن بهش وقتی سنشو شنیدن دودل شدن میگن نظر ت مهم 

چند روز دیگ قراره زنگ بزنن

نمیدونم چی بگم 

فرصت آشنایی بدم یا ن

و اینکه خودم خیلی بیشتر از سنم فکر میکنم

هم چهرشم بیشتر از سن اصلیم میزنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میوه فروش چقدر درامد داره؟

خونه و ماشین داره؟

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
مشاوره کمک خواستم گفت به نظر من اکی فرصت بدهخودمم دودلم

هیجوقت بی دلیل کسی رو رد نکن ‌.دو جلسه سه جلسه باش صحبت کن.خط فکریتون مشخص میشه تا حدی 

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀

من یک حرفی بزنم ببین اختلاف سنی بشدت مهم و اصلا اختلاف دهه پیشنهاد نمیکنم مخصوصاً در جامعه الان که متولد 79 با هشتاد متفاوت. من متاهلم می‌دونم آقایون بعد سنی واقعا میل جنسی شوند کاهش پیدا می‌کنه و علمی هست سن اوج نیاز آقایون دهه دوم تا سوم بعد در خانما سوم تا چهارم . همسرت در سن 39 سالگی خودت تصور کن کرد همراهی هست ؟ خوش انرژی می‌تونه باشه مخصوصاً که شغلش آزاد چقدر استرس باید تحمل کنه 

من بودم چون می‌دونم شرایط بهتر پیش میاد رد می‌کردم شما نمی‌دونم 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر