2777
2789

من تو پروسه طلاقم 

یکی ازم بدجور خوشش اومده 

من بهش گفتم من نامزد کردم و دارم نامزدیمو به هم میزنم اما شاید تو راه طلاق برگشتیم باز به زندگی قبل 

خلاصه ردش کردم

بعد برای دوستم که تعریف کردم اون بیشتر از من پسره رو می‌شناسه 

پسره پزشکی داره میخونه 

خیلی پولداره ماشینش لکسوسه و یه پارس

تا حالا ام دوست دختر نداشته 

باباش یه خیر بزرگه 

دوستم می‌گفت من و رفیقام بهش پیشنهاد می‌دادیم جواب مارو نمی‌داد رفیقام عکس میفرستادن ری اکشن نمی‌داد 

وای پسره خیلی خوبیه نمی‌دونم چیکار کنم دو دل موندم خدایا 

دوستم میگه برو بهش بگو رو پیشنهادت دارم فکر میکنم 

اما نمی‌خوام حس کنه که من خیلی هولم و با وجود این که مهر طلاق به شناسنامه ام نخورده با یکی دو رابطه برم

بهم گفت با طلاقت مشکل ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به حق چیزای نشنیده این کار حرامه خواهر من شما هنوز شوهر داری

نامزد دارم بله ولی ۳ ماهه در ارتباط نیستیم و می‌خوایم طلاق بگیریم 😐😂

من یه تتمه نور امیدی دارم برای بازگشت به زندگی دوباره که اونم خیلی کمه و ازدواج با چنین آدمی روان آدمو نابود میکنه 

نمی‌دونم گیر کردم خدایی 

عزیزم بستگی به انتخاب خودتون داره، میتونید هماهنگ کنید تا بعد از پروسه طلاقتون جدی‌تر به رابطه فکر ک ...

آره می‌دونم چند ماه صبر میکنه اما آیا بهش بگم صبر کن برام ؟؟؟؟

صبر کن طلاق بگیرم؟؟

نمیخوام آخه بهش پیام بدم خودم و کوچیک کنم 

آره می‌دونم چند ماه صبر میکنه اما آیا بهش بگم صبر کن برام ؟؟؟؟صبر کن طلاق بگیرم؟؟نمیخوام آخه بهش پیا ...

آره میتونی تکست بده و بگو؛ فعلا درگیر پروسه‌ی طلاقم هستم، اگه میخواین آشنا بشیم و روابطمون رو جدی‌تر کنیم صبر کنید.

اول طلاق بگیر بعد برو

نره با کسی دیگه دوست شه 🥲😂💔خیلی شرایطش خوبه جدی 

تعجب میکنم تابه حال با هیچ دختری نبوده 

خودش گفت باور نکردم ولی تا این که دوستم گفت منو رفیقام بهش پیام دادیم جواب مارو نداد عکس فرستادیم ری اکشن نداد 

از همینش خوشم اومد 

آره میتونی تکست بده و بگو؛ فعلا درگیر پروسه‌ی طلاقم هستم، اگه میخواین آشنا بشیم و روابطمون رو جدی‌تر ...

ای وای هیچ جوره نمیتونممممممم🥲💔حس میکنم راجبم بود فکر کنه یا غرورم بشکنه و کوچیک بشم

دوست داشته باشه واقعا نمیره

یعنی فقط تنها امیدم اینه که بعد چند ماه که بهش پیام داده باشم رل نزده باشه 🥲💔

آخه چند ماه دیگه کارم بهش میوفته و باید بهش در مورد یه چیزی پیام بدم 🥲

توی اون یکی تاپیکت گفتی طرف دکتره و ۶ ماه خارجه ۶ ماه ایران ، می خواستم سوال بپرسم که دیدم تاپیک رو بستی. اینجا میگم ، دانشجو پزشکی چه طور می تونه ۶ ماه اینجا باشه ۶ ماه خارج . دانشگاه چی میشه ؟ شیفت بیمارستان ؟ کارآموزی؟ خودم تو دانشگاه علوم پزشکی درس می خونم ، آنقدر کارآموزی داریم که حتی تابستون هم باید بریم بیمارستان یا مرکز بهداشت.اون دانشجوی پزشکی چه طور  ۶ ماه میره خارج ؟

توی اون یکی تاپیکت گفتی طرف دکتره و ۶ ماه خارجه ۶ ماه ایران ، می خواستم سوال بپرسم که دیدم تاپیک رو ...

عزیزم خواست رویاهاشو ترسیم کنه ولی اطلاعاتش کافی نبود 😂🤦🏻‍♀️انتظارشو نداشت لو بره

ولش کن😂😂