2777
2789
مشکوک تویی یه کاربر تگ کردی اومدی میگی تویی من تا الان تورو ندیدم .اصلا همه کاربرا منم

داداش سر ظهر چیزی زدی؟

الان شما گیر دادی

من تا الان اگ شک داشتم از الان ب بعد مطمئن مطمئنم خودتون هستید

و همینطور که قبلا هم گفتم مهم نیس🙂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

داداش سر ظهر چیزی زدی؟الان شما گیر دادیمن تا الان اگ شک داشتم از الان ب بعد مطمئن مطمئنم خودتون هستی ...

اصلا خودمم به خودم مربوطه هر فکری میخوای بکن اصلا برام اهمیتی نداره تو به چ حقی یه کاربر رو تگ‌کردی میگی منم؟یک دلیل بیار مگه منو میشناسی؟؟؟اصلا کی هستی؟مگه خودم رو میشناسی که بخپای حساب دومم رو هم بشناسی؟ دلیلی که گفتی منم چی بوده؟کی گفتت این چیزارو بگی؟اونقدر شرف دارم  که اگه خودم باشم با افتخار میگم منم مگه ترسی دارم از کسی که بخوام مخفی کنم؟نخیر اون یارو من نیستم فقط برام عحیبه وقتی من نمیشناسمت رو چ حسابی اون کاربرو تگ کردی گفتی منم

🖐️.

اصلا خودمم به خودم مربوطه هر فکری میخوای بکن اصلا برام اهمیتی نداره تو به چ حقی یه کاربر رو تگ‌کردی ...

مگه قراره کسی بم بگه این چیزارو😑؟

کاربر مشکوک بود همین ک پست گذاشتم درخواست داد اونم ن فقط بمن...کاربریشم ب کاربری شما شباهت داشت

الانم مطمئنم خودتی وگرنه دلیلی نداشت این همه توجیه کنی کارتو

مگه قراره کسی بم بگه این چیزارو😑؟کاربر مشکوک بود همین ک پست گذاشتم درخواست داد اونم ن فقط بمن...کار ...

بمنچه مشکوک بود،😑من هون تایمی که تاپیک کذاشتم خصوصی داشتم با دوستم خرف میزدم توی تاپیک هم جواب میدادم یه یارویی بهت درخواست داده بمنچه هر حور میخای فکر کن برام مهم نیست.من دلیلی نمیبینم واسه تو توجیه کنم ،توحیه نکردم عصبی شدم که چرا میگی منم وگرنه توجیحی درکار نبود و نیست.توی اون تایم من توی خصوصی داشتم حرف میزدم .چند نفرن اذیت میکنن فکر کردم این کارت به اونا ربط داره .اوکی بیخیال

🖐️.