2777
2789
عنوان

مسخرم کردن

315 بازدید | 9 پست

من اون هقته معلم شیمی گفت شیمی کنفرانس بدین بعد من همون روز چند تا صفحه رو انتخاب کردم بعد آخر هفته یکی  اون صفحه هایی رو که من قرار بود کنفرانس بودم انتخاب کرده بودمنم به خوبی بهش گفتم این صفحه من قرار بوده کنفرانس بدم به معلم گفتم دیگه بهش گفت که صفحات رو عوض کنه بعد امروز که رفتم مدرسه این دوستم هرچی از دهنش در اومد بهم گفت موقع کنفرانس که شد اون از روی کتاب روخوانی کرد معلمم چقدر تشکر کرد من بدون کتاب رفتم خیلی خوبم توضیح دادم گفت این چه طرز کنفرانس دادن و حفظ کردی درصورتی که اصلا اینطور نبود رفتارش اصلا باهام خوب نبود بعدش مسخرم کردن و خندیدن 

بعضی معلما بی جهت لج میکنن 

یه دبیر ریاضی داشتم واقعا بدون دلیل به یکی از دخترا گیر میداد مدام بهش میگفت خنگ یا میگفت چون نگات به تخته نبوده منفی میذارم

احتمالا دبیر شماهم از این عقده ای های حقیره  

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا معلمم هیچی دوست که از اون بدتر بود

دیگه رفیق و دوست واقعی پیدا نمیشه همش تظاهره

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

منم یه معلم داشتم تهدیدم کرد کلا بعضیا روانین

والا دخترداییم رفته بود برای مصاحبه فرهنگیان میگفت انقدر سوالات مذهبی پرسیدن که خیال کردم قراره وارد حوزه بشم 

حتی گیر داده بودن که چرا شلوار جین پوشیدی و ناخن بلند داری

وقتی ملاک گزینش این باشه نه تست روانکاوی و شخصیت

نتیجه ش میشه یه عده معلم روانی و حقیر که گند میزنن به این شغل شریف

والا دخترداییم رفته بود برای مصاحبه فرهنگیان میگفت انقدر سوالات مذهبی پرسیدن که خیال کردم قراره وارد ...

اى كاش معلمه واقعا مذهبى باشه و به اصول اخلاقى پايبند باشه، مسخره نكنه، تحقير نكنه، برا بچه ها شخصيت قايل باشه، خوب درس بده و حق بچه هارو ضايع نكنه، خوش اخلاق باشه و خشمگين نباشه ...

نه اينكه فقط بدونه كيفيت نماز جمعه از چه قرار است! 

اى كاش معلمه واقعا مذهبى باشه و به اصول اخلاقى پايبند باشه، مسخره نكنه، تحقير نكنه، برا بچه ها شخصيت ...

مشکل همینه که فقط میخوان به هر طریقی شده معلم بشن 

با کلی مشکلات اخلاقی و روانی

و بجای اینکه روان اینارو بسنجن چهارتا سوال مذهبی میپرسن

خیال میکنن هرکی جواب اینارو بدونه دیگه نمونه س