2777
2789
عنوان

اشتباه از منه یا ن

55 بازدید | 3 پست

من همیشه احتراممو مگه داشتم لطف مو رسوندم کاری ندارم به کسی اما مادرشوهرم و خواهرشوهرم اخلاقی دارن وقتی با شوهرم قهر میکنن به منم کاری ندارن زنگ هم به من نمیزنن

اون اوایل شوهرم و خواهرش یه ماه قهر بودن و توی یه ماه من هرسری زنگ میزدم به خواهرشوهرم حال و احوال می‌پرسیدم ولی اون یه زنگ نمیزد اصلا 

خواهرشوهرم ۲۰ ساله ازدواج کرده شهر دیگه زندگی میکنه دیگه منم شوهرم رو راضی کردم بردمش شهر دیگه با خواهرش آشتی کنه

الان دوباره شوهرم هم با مامانش هم با خواهرش قهرن حدود یه ماه دوهفته میشه یه زنگ به من نمیزنن که عروس مون تنهاس یه زنگ بهش بزنیم و منم این مدت زنگ به خواهرشوهرم نزدم ولی کم و بیش به مادرشوهرم زدم 

مادرشوهرم زنگ زده میگه من از تو توقع نداشتم باید نوبتی باشه؟؟؟ من زنگ بزنم تو هم زنگ میزنی؟؟

آجی خیلی از دستت ناراحته این همه آجی آجی میگفتی همین بود (خواهرشوهرم)یه زنگ بهش نزدی😐😐😐😐پسرم کینه ای نمی‌فهمه تو نباید یه زنگ بزنی ما از تو توقع نداشتیم اصلااااا

بعد زنگ زدم به خواهرشوهرم گفتم موضوع چیه گفت اصن من نمیشناسمت اصن هیچ کاری با تو و شوهرت ندارم 

همه حرفا همه چیزات دروغ بود یه زنگ به من نزدی اگه یه زنگ میزدی منم خیالم راحت بود داداشم با من قهره تو چرا قهری نیومدیم پیشت میبردیم بیرون تورو 

یعنی نیم ساعت صحبت کردیم که آره منو مامانم با شوهرت قهری تو چرا نباید یه زنگ میزدی؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه که ازت توقع زنگ زدن دارن ودوس دارن باهات درارتباط باشن ینی جدای دعوای خواهربرادری هستی،هم ذات تو خوبه هم اونا،ولی تو هم گله کن بگو اجی بادادشت قهری چرا از من خبر نمیگیری

۷۵.۹۲۸۰