2777
2789
عنوان

برادرهمسرم

214 بازدید | 27 پست

سلام خانوما ، من بین دو راهی بزرگی گیر کردم ، ۳۵۰ میلیون دارم و میخواستم طلا بخرم و برادر همسرم ۵۰۰ میلیون قرض داره و ورشکست شده و وام هایی داره که نمیتونه پرداخت کنه ، همسرم بهم گفت اگر دوس داری پول رو بده به داداشم و من بعدا بهت پس میدم و ما ۱۰۰ میلیون هم بهش قرارع جدا از این پول بدیم 

خدا میدونه که من این طلارو برای استفاده نمیخرم و برای سرمایه و ارتقا کارم هست و واقعا لازم دارم ، حالا موندم چکار کنم شما بودین چیکار میکردین؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به هیچ وجه نمی‌دادم حتی همون ۱۰۰ تومن رو 

سریع تر تبدیل به طلا دست دوم کن و مخفی کن 

چون خود برادرشوهرها از این خودشیرینی ها نمیکنن پولت که دادی باید باهاش خداحافظی کنی 

با دست بدی با پا دنبالش بدوویی 

گفته اگر دلت میخواد صددر صد نمیدم دادم شوهرم گفت میخواست ندی داداشش گفت داداشم داده همه کس و کارش به شوهرم افتخار کردن شوهرمم برا من ناز میکرد من مرررردم 😅تازه به منم پس ندادن ۱۵۰ میلیون بود دادن شوهرم اونم ماشین عوض کرد جلو تو میگن چون میدونن دلسوزی وگرنه کلکه قدیمیه 

اکثر آدم ها نمک نشناس شدن بدی هم وظیفه می دوننمن بودم‌نمی دادم

نمیدونم شرایط روحی خیلی بدی داره برادرشوهرم و هیچکس دیگم نیس که کمکش کنه خودم واقعا لازم دارم خدا میدونه اگر لازم نبود با جون و دل میدادم اما الان ....

گفته اگر دلت میخواد صددر صد نمیدم دادم شوهرم گفت میخواست ندی داداشش گفت داداشم داده همه کس و کارش به ...

نمیدونم واقعا عزیزم موندم چ کنم اگر لازم نبود بخدا میدادم 

پول رو قرضی نمیخواد برادرشوهرم بلاعوض هست

😅😅😅😅😅 عجب بابا 

شما رو چی فرض میکنند 

چرا شوهرت باید اندازه پی اندازت رو بدونه اصلا 

خدا شاهد هست هر هزاری که تو خونه خرج کنم از شوهرم میگیرمش سر ماه 

اون موقع بیام پول زحمت کشی رو بریزم تو حلق برادرشوهر و جاری که چی مخصوصا نیاز هست برای آینده و کارم 

چرا ما باید تاوان اشتباهات دیگران رو بدیم 

که بازم یه گند دیگه بزنن

ببخشید نمی‌دونم چه جور رفتار کردی که همچین اجازه ای به خودشون دادن که اصلا بهت بگن ولی انگار زیادی ساده ای راحت گول میخوری با وعده و وعید 

نمیدونم واقعا عزیزم موندم چ کنم اگر لازم نبود بخدا میدادم

اصلا لازم هم نبود نباید بدی دارم قسم میخورم از برادر شوهر و خانواده شوهر من بهتر نبودن قبل گرفتن طلاهام ....یه دفعه گفتن صاحب خونه جوابشون کرده انداختنشون بیرون منم طلاهام دادم رهنشون و بیشتر کنن کرایه ندن اینام ۵۰ گذاشتن رهن بقیش طلا گرف برا زنش ....این قضیه مال چند سال پیشه که طلا گرمی ۳ میلیون بود فدات شم به شوهرم گفتم بگو طلاش و بفروشه قرضشو بده میگفت قرض داداشم به زنش چه مربوط گفتم ولی من دادم بهشون گفت میخواست ندی یقتو گرفته بودیم خودت دادی حالا هم واستا تا بدن پارسال دادن اونم شوهرم به دور از من بفهمم ماشین عوض کرد به نام خودش گفتمم بده گفت طلاهای تورم خودم خریدم 

😅😅😅😅😅 عجب بابا شما رو چی فرض میکنند چرا شوهرت باید اندازه پی اندازت رو بدونه اصلا خدا شاهد هست ...

کار منو همسرم یجورایی مشترکه ، میدونین میترسم خانوادش از من ناراحت بشن چون فکر میکنن من لازم ندارم و اضافیه و از اونجایی ک هرکاری میکنم بهشون نمیگم از قبل و میخوام محل کارم رو بزرگ کنم و اونا نمیدونن ، از طرفی هم خیلی دلسوزم و حال روحی برادرشوهرم اصلا خوب نیس ، ۱۰۰ میلیون هم شوهرم قراره فردا بهش بده و اونو از ته دل راضی ام اما این پول رو لازم دارم ، شوهرم منتظر جواب منه ، چه جوابس بنظرتون بهش بدم؟

اصلا لازم هم نبود نباید بدی دارم قسم میخورم از برادر شوهر و خانواده شوهر من بهتر نبودن قبل گرفتن طلا ...

وای چ بد ، منم از همین میترسم و از طرفی وجدانم رو چ کنم

کار منو همسرم یجورایی مشترکه ، میدونین میترسم خانوادش از من ناراحت بشن چون فکر میکنن من لازم ندارم و ...

بگو می‌خوام کارم رو توسعه بدم تازه پول کم دارم می‌خوام وام بگیرم 

اگه میشد میگفتم ۱۰۰ تومن رو هم نده بگذارم برای کار ولی از این سرمایه نمیتونم بگذرم نیاز کاره جدی باش 

ترسو ملاحضه گر باشی باختی