2777
2789
عنوان

رفقا حواسمون باشه که

54 بازدید | 3 پست

هوا که سرد میشه ،حیوانات اطرافمون،یعنی همین سگهای بومی و گربه های خیابونی،غذا پیدا کردن براشون خیلی سخته.امروز یه تیکه نون بربری دادم به یه سگی که چهار تا توله داره.طفلی نونو گرفته به دهنش و دیدم برد بررای بچه هاش.یادممون باشه اینا فرشته های زمینی هستن،خیلی مظلوم و بی پناهن.

ممنونم.

سلام عزیزم میشه برنامه میلی رو نصب کنید که به هر دو طرف ۱۰ میلی طلا هدیه بده :)💛

برنامه مفید و معتبریه  نرخ طلا رو نشون میده و هم برا پس انداز و سود طلا  عالیه خودم خیلی وقته استفاده میکنم ، برا نصبش اگه حتما کد دعوت بزنی به هر دو نفر ۱۰ میل طلا یعنی۱۰۰ هزار تومن هدیه میده و میتونی درجا  نقدش کنی و بیاد تو حسابت

دوست داشتی کد دعوت منو بزن به هر دومون هدیه بده  milli-aibtq   :)❤

🦁🌞💚🤍❤️

من تابستون و بهار به گربه های حیاطمون غذا نمیدم ولی هوا سرد بشه براشون گاهی تو حیاط غذا میذارم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB