2777
2789
عنوان

یه کمک میدین بچه ها

135 بازدید | 18 پست

من اخر هفته مهمون دارم،میخوام سالاد ماکارونی درست کنم ،اما تو غذای اصلی موندم ،بجز قورمه و قیمه و فسنجون و مرغ چی به ذهنتون میرسه؟

و اینکه سوپ سیب زمینی درست کنم بد نیس؟

مهمونام خانواده شوهر هستن ،مادر و خواهر برادراش و بچه هاشون

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظرم سالاد ماکارونی رو‌ حذف کن چون ممکنه کسی نخوره 

کباب کوبیده

اگه قبلا درست کردی سوپ رو مشکلی نداره اما اگه درست نکردی ریسک نکن موقعیت خوبی نیست

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

کوبیده مرغ درست کن یا ته چینسوپ سیب زمینی و سوپ شیر عالیه

ته چین مرغ تو فکرم بود ولی حس میکنم برای غذای اصلی کمه ،انگار باید باز یه چیز دیگه کنارش باشه برای مهمونی

به نظرم سالاد ماکارونی رو‌ حذف کن چون ممکنه کسی نخوره کباب کوبیدهاگه قبلا درست کردی سوپ رو مشکلی ندا ...

اتفاقا خیلی سالاد ماکارونیامو دوست دارن😁

سوپ سیب زمینی برای خودمون درست کردم ولی برای مهمون نه

اتفاقا خیلی سالاد ماکارونیامو دوست دارن😁سوپ سیب زمینی برای خودمون درست کردم ولی برای مهمون نه

پس درست کن 

من باشم چون خواهر شوهر و مادرشوهر هست سمت این سوپ نمیرم‌ حسم میگه قاشق میزنن توش یه جور نگاه هم میکنن که این چیه درست کرده 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

سلام عزیزم میشه برنامه میلی رو نصب کنید که به هر دو طرف ۱۰ میلی طلا هدیه بده :)💛

برنامه مفید و معتبریه  نرخ طلا رو نشون میده و هم برا پس انداز و سود طلا  عالیه خودم خیلی وقته استفاده میکنم ، برا نصبش اگه حتما کد دعوت بزنی به هر دو نفر ۱۰ میل طلا یعنی۱۰۰ هزار تومن هدیه میده و میتونی درجا  نقدش کنی و بیاد تو حسابت

دوست داشتی کد دعوت منو بزن به هر دومون هدیه بده  milli-aibtq   :)❤

🦁🌞💚🤍❤️