2777
2789
عنوان

شوهر بی وجدان وخائن

| مشاهده متن کامل بحث + 2250 بازدید | 87 پست
دقیقا چطوری میخوای بیچارش کنی؟ مطمئن باش به روش بیاری اون بیچارت می کنه. اگه جدایی نمیخوای هیچی به ...

از شانس بد من تنها خصلت خوبش اینه عاشقه بچه هاشه یک درصد احتمال اینکه بده من نیست مگر اینکه خودشون بزرگ شن منو انتخاب کنن واینکه اون خط مجردیشه زمانی که عاشق بوده مطمئنم هنوز منتظرشه از عکسای پروفایلش فهمیدم

نخیر خانم. رن اگه تمکن مالی نداشته باشه و زن هم نخواد حضانت موقت رو میتونه حضانت و رد کنه به پدر وا ...

خانومی موضوع اینه که استارتر بچه هاشو میخواد وگرنه تو درستی حرف شما که شکی نیست 

^^ میسپارمت به لبخندها گرچه خودم مهمان بغض های بی دلیلم ^^

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانمی میخوای شماره شوهرتو بدم به دوستم؟ ببینه چند مرده حلاجه؟

دوستم دانشجو هست و بوتیک لباس هم داره میگم امتحانش کنه اگه میخواستی شماره ایرانسلشو تو پیوی بهم بده

🌸بر چهره دلربای مهدی(ع)صلوات😍🌸🙏

خانمی میخوای شماره شوهرتو بدم به دوستم؟ ببینه چند مرده حلاجه؟

دوستم دانشجو هست و بوتیک لباس هم داره میگم امتحانش کنه اگه میخواستی شماره ایرانسلشو تو پیوی بهم بده.

خانومی تو سن 9 سالگی دخترت هم باز چیزی نداری؟... اوضاع چه تغییری میکنه؟... مهریه ات چقدره؟... شوهرت ...

مهریم زیاد نیست ولی میتونم یه زندگی بسازم بابام اونموقع دیگه تنهام نمیزاره الان چون بچه هام کوچیکن ومامانم قند عصبی داره نمیتونم و راستش از ترس حرف مردم یه بار تو عقد جدا شدم واین ازدواج دوممه😢

از شانس بد من تنها خصلت خوبش اینه عاشقه بچه هاشه یک درصد احتمال اینکه بده من نیست مگر اینکه خودشون ب ...

تو مگه بعد طلاق چیزی داری که بخولی بچه هاتو نگه داری؟؟؟؟

پول داری شغل داری درآمد داری خونه داری حمایت کننده داری

چی؟؟؟؟

بچه نگهداشتن مگه رتحته؟

نهایت با هزار منت ماهی چندرقاز نفقه بچه هات بده اونم یبار میده یبار نمیده و مجبوری مسافر دادگاها باشی حضانت به پدرش بره بهتره

خانومی موضوع اینه که استارتر بچه هاشو میخواد وگرنه تو درستی حرف شما که شکی نیست 

خواستن دست خالی چه فایده ای داره؟؟؟

بچه ها پیش پدرشون باشن بهتره

مگه زندگی با چندرقاز نفقه که ساید هرماه بده شاید نه میگذره؟

بازم با دو بچه باید اسیر دادگاه‍ا بشه

تو مگه بعد طلاق چیزی داری که بخولی بچه هاتو نگه داری؟؟؟؟ پول داری شغل داری درآمد داری خونه داری حما ...

واقعا نمیدونم مغزمم دیگه کشش نداره بعضی وقتا میگم بیخیال رویاها وارزوهام بشم واین زندگی بی روحو سردو همینجوری ادامه بدم ولی من ادم بی احساسی نیستم تمام خواستم از زندگی یه عشق واقعی بود که اونم به ما نرسید تنها دل خوشیم اینه گاهی خواب میبینم کسی واقعا عاشقمه 

مهریم زیاد نیست ولی میتونم یه زندگی بسازم بابام اونموقع دیگه تنهام نمیزاره الان چون بچه هام کوچیکن و ...

اصلا دیگه اسم طلاق هم نیار.الان بچه هات کوچیکن وقتی مدرسه رفتن متوجه میشی چه اشتباهی کردی بخصوص که پسر داری، مدرسه پسرانه، سالن ورزشی، استخر و....واقعا نیاز به پدر احساس میشه، دور از جون از پا درمیای.بخاطر بچه هات تحملش کن و سعی کن بخاطر بچه هات چشم پوشی کنی و باهاش مهربون برخورد کنی 

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
نمیدونی چقد بی اعصاب شدم میترسم بخدا خسته شدم از کتک وتهدیدو توهین 

عزيزم بلاخره بايد از يك جايي شروع كني😔

❤خدا جونم لطفا حواست به منو ني ني باشه❤لطفا واسه سلامتي ني ني من صلوات بفرستين🙏🏻
مهریم زیاد نیست ولی میتونم یه زندگی بسازم بابام اونموقع دیگه تنهام نمیزاره الان چون بچه هام کوچیکن و ...

خانومی دوستانه بهت پیشنهاد میکنم اگه میخوای با شوهرت زندگی کنی پیگیر این ماجرا نشو... تو که نمیتونی شوهرتو عوض کنی پس رو خودت کار کن که لااقل زندگی برات راحت تر بگذره... از جنگ و دعوا دوری کن... سعی کن زندگی مسالمت آمیزی رو در پیش بگیری و با رفتار معقولانه تلاش کنی زندگی آرومی داشته باشی... شاید رفتار خوب و درست تو باعث بشه شوهرت هم درست بشه
ببین گلم بشین حرفهای دکتر شاهین فرهنگ رو در مورد خانواده ی موفق گوش بده... هم فکرت باز میشه میفهمی در شرایط حساس چه جوری رفتار کنی هم اینکه خودت آروم میگیری من تو بدترین شرایط زندگیم با حرفاش آروم گرفتم شاید به تو هم کمک کنه

خواستن دست خالی چه فایده ای داره؟؟؟ بچه ها پیش پدرشون باشن بهتره مگه زندگی با چندرقاز نفقه که ساید ...

شما درست میگی سخته ولی من حاضرم بخاطره داشتن بچه هام به پای اینجور ادمی خودمو پیر کنم خدا میدونه خیلی ازش سر ترم از کل خاندانش سر ترم ولی مجبورم .میدونم اگه طلاق بگیرم بهتر از اون برام پیدا میشه ولی فقط بچه هام

خواستن دست خالی چه فایده ای داره؟؟؟ بچه ها پیش پدرشون باشن بهتره مگه زندگی با چندرقاز نفقه که ساید ...

خانومی موضوع همینه استارتر یا باید قید بچه هاشو بزنه یا باید تو این زندگی بمونه که ترجیح میده تو این زندگی بمونه
من نمیگم انتخابش درسته یا اشتباهه چون هر کدوم از این دو تا رو که انتخاب کنه یه سری بدی ها داره و یه سری خوبی ها
فقط خود استارتر میدونه که کدوم راه براش مناسب تره... یکی میتونه قید بچه اشو بزنه و بره راحت زندگیشو کنه و آینده شو بسازه و یکی دیگه هست که قید بچه اشو میزنه ولی از لحاظ روانی طوری بهم میریزه که نبود بچه در کنارش باعث میشه نتونه از زندگیش لذت ببره... انتخاب آدمای مختلف تو شرایط های مختلف یکسان نیست... نمیشه به استارتر خرده گرفت اون با توجه به روحیاتی که داره این راه رو انتخاب کرده و من امیدوارم که تلاش برای بهتر شدن زندگیش انجام بده چه اگه تو این زندگی بمونه چه اگه قرار باشه از این زندگی بره

خدا کمکت کنه.

اگه نمیخوای جدا شی پس دنبال مچ گیری نباش اینکه شوهرت دختر بازی میکنه درش شکی نیست.

چه بسا که ارتباطات تلفنی و مجازئ ممکنه به حضوری هم بکشه فک میکنی فقط مجازی ارتباط میگیره فقط!!مردی که پاشو کج بزاره غرق در رویای هوسرانی میشه جامعه هم خرابه.و تل گرام و سایتا پره از سوژه های ساعتی.من خودم چند روز پیش دیدم منو تو یه کانال صیغه یابی عضو کردن که توش بیوگرافی و آیدی داره از ترس رفتم تو تنظیمات و قسمت محرمانه و جوین شدن تو کانال و گروه و بستم تا کسی منو عضو نکنه.

اینستاگرام که دیگه بدتر...

آدم باید ذاتش درست باشه

من خیلیا رو دیدم زنشون بد بوده ولی اینقدر باشرف زندگی کردن.و مردایی که لهترین زن و زندگی دارن بازم هرز میپرن.ما تو فامیل داریم کسی که یک درصد هم بهش نمیخورد تو این برنامه ها باشه رفته و یه زن شهید و صیغه ۹۹ساله کرده.بعد که زن و بچش فهمیدن گفت رفتم ثواب کردم اون بیچاره بخاطر اینکه مواجبش قط نسه ازدواج نکرد منم رفتم ثواب کردم خدا عاقبت همه رو ختم بخیر کنه