2777
2789
عنوان

شوهر بی وجدان وخائن

| مشاهده متن کامل بحث + 2250 بازدید | 87 پست
نمیدونی چقد بی اعصاب شدم میترسم بخدا خسته شدم از کتک وتهدیدو توهین 

چرا جدا نمیشی عمرتو واسه یه مرد شکاک و بی عاطفه و خودخواه و کتک زن نزار.میتونی زندگی بهتری داشته باشی قرار نیست از آتیشش بسوزی که..

اون آقا رسما دوس دختر بازی میکنه تو تلگراما وگرنه مخفی کاریش برا چیه.

من حتی تلگرامم با خط شوهرم نصب کردم بعد دیدم دوستاش پیام میدن و به شوهرم میگن که چرا ج نمیدی شوهرم گفت پاک کن تلگرامو برات خط میخرم با اون نصب کن.چون دوس نداشت با خط خودم نصب کنم.میترسید شمارم تو گروها بیافته آخه گروه بارداری میخواستم عضو بشم بخاطر بارداریم.

🌸بر چهره دلربای مهدی(ع)صلوات😍🌸🙏
دقیقا منم همش همینو بهش میگم ولی اصلا منطقو وجدان نداره که قبول کنه کاش راهی بود میتونستم رمز گوشیشو ...

خب خانومی بر فرض رمز گوشیش هم باز کردی؟... فرض میگیریم با دختر مردم هم چت میکرد... بعدش چی؟... حاضری جدا شی؟... شما که میگی به خاطر بچه هام نمیخوام جدا شم... شوهرت هم که همش طلبکاره... خب میخوای بعدش چیکار کنی؟

^^ میسپارمت به لبخندها گرچه خودم مهمان بغض های بی دلیلم ^^

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه خواهر یا برادر داری، با گوشی خواهرت به شماره شوهرت زنگ بزن احوال پرسی کن.. بعد چند روز بگو شمارتو که سیو کردم تو گوشی خواهرم دیدم تل داری، شیطون نگفته بودی؟😜

با تل خواهرت به اون شماره ایرانسل که گم شده پیام بده که مطمئن بشی خطش نسوخته.. بعدش اگه نسوخته بود به شوهرت بگو ووووااای نمیدونم کی شمارتو دزدیده و تازه تل هم نصب کرده...

امیدوارم حاجت دلت با حکمت خدایت یکی باشد...
خانومی اصلا اشاره نکن فهمیدی... بفهمه خط دیگه ای داری پدرتو در میاره... اون خط جدید رو هم گم و گور ک ...

از این ادمایه تسبیح اب میکشن ها!همین دیشب با وقاحت تمام بهم میگفت اینقد سرتو نکن تو گوشیت گفتم من که چیزی ندارم فقط نی نی سایت گفت حالا من یه تل دارم چیکار میکنم فقط کارامو باهاش انجام میدم اونم 1ساعت تو روز دلم میخواست خفش کنم همش انلاین بودا...یه پسره 4ساله ودختره2سالو نیمه .نگین چرا دوتا با اسن اوضاع دومی کاملا ناخواسته بود وبه قولی میخواست کاری کته زنجیر بشم 

خب خانومی بر فرض رمز گوشیش هم باز کردی؟... فرض میگیریم با دختر مردم هم چت میکرد... بعدش چی؟... حاضری ...

میتونم که دهنشو ببندم که دیگه اینقد بهم گیر نده به همه چی من کار داره حتی لباس پوشیدنم فکر کن میگه زیر چادر باید مانتو بلند بپوشی اگه بتونم مدرک پیدا کنم بیچارش میکنم اینقدم ناتوان نیستم

از این ادمایه تسبیح اب میکشن ها!همین دیشب با وقاحت تمام بهم میگفت اینقد سرتو نکن تو گوشیت گفتم من که ...

به هر حال اگه جدا هم بشین بچه ها تا هفت سالگی با شما میمونن... بعد دختر دو سال میره پیش پدرش در سن 9 سالگی خودش انتخاب میکنه با پدر باشه یا مادر... پسر هم بعد از هفت سالگی تا سن 15 سالگی پیش پدرش میمونه و بعد خودش انتخاب میکنه با پدر باشه یا مادر
خانومی اگه قرار نیست طلاق بگیری پس اصلا اشاره ای نکن... هر اشاره اوضاع زندگی رو واسه خودت سخت تر میکنه... اصلا پیگیرش نباش... فکر نکن مدرک پیدا کنی بذاری جلوش همه چیز حله باز جواب تو آستینش داره... فکر کن حرف زدنش در حد سلام و علیک و بگو و بخند باشه میاد میگه مگه چی گفتم... شاید هم اصلا پاک کنه چتهاشون رو... شاید هم اصلا حرف های مثبت 18 باشه که باز صد در صد دست به سینه نمیشینه که متهم بشه و در نهایت دست پیش میگیره که پس نیفته... از این راه نمیتونی به نتیجه ای برسی... فقط باید سعی کنی رابطه ی خودتو با شوهرت بهتر کنی تا شاید دست از این کارا برداره... واقعا تحمل این اوضاع خیلی سخته

خوب شاید خط  واگذار کرده و صاحب جدیدش پروفایل عاشقانه گذاشت

یا زنگ بزنه ببینه کی جواب میده.یا اینکه پیام بده بگه سلام من شمارتون رو گوشیم سیو بود اما نمیشناسمتون الان تل گرام اومدم دیدم گفته فلانی پارد تل گرام شد هرچی فکر کردم شمارو یادم نیومد اصل میدید؟

شک نکن شوهرت جوابشو میده و اگه هرز پری داشته باشه به این چت ادامه میده

خوب شاید خط  واگذار کرده و صاحب جدیدش پروفایل عاشقانه گذاشت

یا زنگ بزنه ببینه کی جواب میده.یا اینکه پیام بده بگه سلام من شمارتون رو گوشیم سیو بود اما نمیشناسمتون الان تل گرام اومدم دیدم گفته فلانی پارد تل گرام شد هرچی فکر کردم شمارو یادم نیومد اصل میدید؟

شک نکن شوهرت جوابشو میده و اگه هرز پری داشته باشه به این چت ادامه میده

بهش یدستی بزن اینجا خودشو رو میکنه

اگه دیدی ج نداد و به پیاما توجه نکرد و ازین حرفا همون لحظه خط و بشکن و به این کارت خاتمه بده

اصلاً بهیچوجه امتحانش نکن،، فقط زندگیتو میبازی، از خواهر و برادر و دوست و هیچ کس کمک نخواه، وقتی شوهرت هم خونه س گوشی و نی نی سایت تعطیل کن 

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
میتونم که دهنشو ببندم که دیگه اینقد بهم گیر نده به همه چی من کار داره حتی لباس پوشیدنم فکر کن میگه ز ...

خانومی واقعا فکر کردی با مدرک کارت راه میفته... این جور آدما همیشه طلبکارن اینو یادت باشه... به قول خودشون به زن جماعت هم باج نمیدن باز هم تلاشتو کن ولی سعی نکن از طریق دوست یا آشنا و یا خودت اقدامی کنی... تنها کارت میتونه این باشه که از گوشی خودش پیگیر باشی... هر چند من اینم پیشنهاد نمیکنم چون با توجه به رفتار شوهرت فکر کنم آخرش یه چیزی هم بدهکار میشی

میتونم که دهنشو ببندم که دیگه اینقد بهم گیر نده به همه چی من کار داره حتی لباس پوشیدنم فکر کن میگه ز ...

دقیقا چطوری میخوای بیچارش کنی؟

مطمئن باش به روش بیاری اون بیچارت می کنه. اگه جدایی نمیخوای هیچی به روی خودت نیار.

اگر از ترس گرفتن بچه ها جدا نمیشی، آخه یکم فکر کن. مردی که 3 تا خط برای دختر بازی داره، میاد بچه نگه داره؟ نه عزیزم اون از خداشه بچه ها رو بندازه تو سرتو تا هم دیگه ازدواج نکنی هم خودش با فراغ بال به دختربازی و زن بعدیش برسه.

به هر حال اگه جدا هم بشین بچه ها تا هفت سالگی با شما میمونه... بعد دختر دو سال میره پیش پدرش در سن 9 ...

چند بار به سرم زده جدا بشم با وکیلم صحبت کردم همه اینارو هم گفته ومن با همین حرفا تهدیدشم کردم ولی بی فایده بود میدونه پدر ومادرم پشتم نیستنو من چون  با 2تا بچه کوچیک جایی ندارم باید تا9سالگی دخترم صبر کنم البته اگه تا اونموقع دیوونه نشم

چند بار به سرم زده جدا بشم با وکیلم صحبت کردم همه اینارو هم گفته ومن با همین حرفا تهدیدشم کردم ولی ب ...

خانومی تو سن 9 سالگی دخترت هم باز چیزی نداری... اوضاع چه تغییری میکنه؟... مهریه ات چقدره؟... شوهرت وضع مالیش در چه حدیه؟

به هر حال اگه جدا هم بشین بچه ها تا هفت سالگی با شما میمونه... بعد دختر دو سال میره پیش پدرش در سن 9 ...

نخیر خانم.

رن اگه تمکن مالی نداشته باشه و زن هم نخواد حضانت موقت رو میتونه حضانت و رد کنه به پدر واگذار میشه ..هیچ قانونی مادرو اجبار نمیکنه که بچرو ببره حتی اگه یک سالش باشه.دوستم بچه ۱سال نشدشو داد به شوهرش.چراااا؟ چون با مهریه کمش یه خونه ۳۰ متر اجاره کرده بود و به دادگاه گفت که من پول ندارم.بیمه ندارم.حقوق ندارم.و برای امرار معاش خودم باید برم کار کنم نمیتونم حضانت قبول کنم و بچرو نخواست الان بچه دست پدرش و خانوادشه.تازه دوستم تو کلوچه پزی کار میکنه و الان یه خواستگار عالی هم داره که طرف مجرد هست و ازدواج هم نداشته.