2777
2789
عنوان

شوهر بی وجدان وخائن

| مشاهده متن کامل بحث + 2250 بازدید | 87 پست
وای قبلا تو عقد همین کارو کردم نمیدونی چجوری حاشا کردو اخرشم منو مقصر جلوه داد

بگو اسكرين بگيره ازش كه داشته باشي با سند

❤خدا جونم لطفا حواست به منو ني ني باشه❤لطفا واسه سلامتي ني ني من صلوات بفرستين🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هيچ كاري نميتوني بكني اگه طلاق نميخواي رو خودت نيار مال منم داشت گوشي مخفي اخرم خودم مقصر شدم

تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت   
متنفرم از مردایی که هر غلطی میکنن و زنشون و محدود میکنن.قطعا مردی که خاعن باشه به زنشم شک بیخود میکن ...

میدونم اینجوری حاشا میکنه خطم دست خودم نیست واز این مزخرفات

متنفرم از مردایی که هر غلطی میکنن و زنشون و محدود میکنن.قطعا مردی که خاعن باشه به زنشم شک بیخود میکن ...

دقیقا مردایی که خیلی به زنشون گیر میدن خودشون یه ریگی به کفششون هست

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.

من چند سال پیشا که شوهرم کارش و ماموریتاش تو استان زیاد شده بود با خط دوستم خواستم امتحانش کنم دوستم باهاش حرف زد و گفت ببخش اشتباه گرفتم و فلان منتظر شدیم شاید خودش زنگ بزنه نزد.بعد دوستم پیامک داد که دوست شیم شوهرم زنگ زد و به دوستم گفت شما با کی کار دارید کدوم شهر رو میخواید اینجا فلان شهره و منو اشتباه گرفتید

خلاصه بعد که دوستم همش گفت اشتباه گرفته شوهرم قط کرد شب دیدم گوشیش سایلنت و دوستم باز پیام میداد و دیدم اسمش و ناآشنا سیو کرده شب موقع خواب شوهرم بهم گفت برو گوشیمو بیار بعد بهم گفت یه خانمی بمن زنگ میزنه و پیام میده من اصلا وقت نکردم پیاماش و بخونم چندتای اول و باز کردم بهش زنگ زدم ببینم کیه گویا اشتباه گرفته منو با یکی دیگه.منم وقت نکردم پیاماشم دیگه نخوندم گوشیشو دیدم همه پاکتای پیام بستست و چون گوشیش جی ال اکس بود صدای ضبط کردشم گذاشت شنیدم.ناراحت شدم که شوهرمو امتحان کردم اما خوشحالتر شدم که شوهرم همه چی و بهم گفت.

میخوام بگم مردی که ریگی تو کفشش نباشه با زنش صادقه

🌸بر چهره دلربای مهدی(ع)صلوات😍🌸🙏

خانومی اصلا اشاره نکن فهمیدی... بفهمه خط دیگه ای داری پدرتو در میاره... اون خط جدید رو هم گم و گور کن
از طریق دیگه هم سعی نکن به روش بیاری چون با شوهری که شما داری بیشتر رابطه تون خراب میشه... شما که نمیخوای طلاق بگیری... تو اون خونه هم که میخوای بمونی... پس با اشاره به این موضوع خودتو کوچیک نکن... ممکنه یه روزی برسه اونقدری پررو بشه بعد جلوی خودت این کارا رو کنه یا یه حرفایی بینتون زده شه که همین یه نمه احترام بین تون هم از بین بره
عزیزم بچه هات دخترن یا پسر؟... چند سالشونه؟

^^ میسپارمت به لبخندها گرچه خودم مهمان بغض های بی دلیلم ^^
من چند سال پیشا که شوهرم کارش و ماموریتاش تو استان زیاد شده بود با خط دوستم خواستم امتحانش کنم دوستم ...

دقیقا منم همش همینو بهش میگم ولی اصلا منطقو وجدان نداره که قبول کنه کاش راهی بود میتونستم رمز گوشیشو باز کنم