2777
2789
عنوان

چقد لجبازهههه

166 بازدید | 26 پست

صبحانه حلیم داشتیم

واسه ناهارم باز همون حلیمه مطمئنم شامم باز حلیم میذاره یعنی از وقتی من رژیم رو شروع کردم میاد سیب زمینی سرخ شده نمیدونم هرچی غذای پرکالری و چاق کننده اس درست میکنه همیشه همینه دنبال لج و لجبازی

صبحانه هوس کردم خوردم با اینکه کالریشم زیاد شد ولی ناهار نمیخورم دیگه هرچی گفتن بیا بخور گفتم سیرم نمیخوام شامم همینه باز نمیخورم

ب غیر ازکالری واقعا حلیم مگه غذاست واسه ناهار و شام؟ 

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای روز کنکورِ😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقد ناشکری وااااای

من نون خالی بذاره میخورم بحثم لجبازیشه خودم کنکوریم نمیتونم برم چیز جدا درست کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای روز کنکورِ😍

من حلیم صبح بخورم دیگه تا ۷ عصر نمیتونم هیچی بخورمخیلی سنگین و سیرکنندس

منم نتونستم ناهار بخورم دیگه ولی حرصم گرفته از لجبازیاش لعنت بهش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای روز کنکورِ😍

کیو میگی بعضیا کلا سادیسم دارن در هر حالتی

زن بابام از وقتی یادم میاد از هر روشی استفاده کرده ک مقابلم وایسه ک لج کنه باهام حالم ازش بهم میخوره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای روز کنکورِ😍

نمیشه درس دارم

۲۴ ساعت درس مبخونی؟

قبول کن که وظیفه مادرت نیست که مطابق رژیم شما برات وعده غذایی درست کنه

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

زن بابام از وقتی یادم میاد از هر روشی استفاده کرده ک مقابلم وایسه ک لج کنه باهام حالم ازش بهم میخوره

بعضیا کلا ادمای اذیت کنی هستن خودت غذای خودتو درست کن منتظر اون نباش درست کنه 

شل بگیر بخور همون حلیم رو فعلا ب کنکورت بچسب هندل کردن دو تاش با هم سختته اونم با این زنه . 

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱

۲۴ ساعت درس مبخونی؟قبول کن که وظیفه مادرت نیست که مطابق رژیم شما برات وعده غذایی درست کنه

24 ساعته ک نمیخونم ولی قرار باشه 2 وعده غذا درست کنم زمان میبره بعدم نمیذارن ی بار خواستم درست کنم گفت چخبره نمیشه ک تو غذا جدا بذاری رو سفره 

من هر کاری بخوام بکنم این لجبازیشو داره مادرمم نیست زن بابامه 

مگه من گفتم بیاد واسه من غذا درست کنه؟؟ اون کلا عادتشه از وقتی من رژیمم میاد دست میذاره روبدترین غذاها واسه من قبلا اینطوری نبود ب هر دری میزنه لج کنه مقابلم وایسه تو نمیفهمی با هم خونه خودت آبت تو ی جوب نره یعنی چی 

اگه میذاشت خودم غذا درست کنم باز ی چیزی انگار زندانیم ی حق انتخابم نذاشتن برا من

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای روز کنکورِ😍