2777
2789
بیخیالش تو به فکر خودت باش تکون نخور تا بگیره دیگه سرکوفتت نزنه

اونو میگم نشسته تو اون کثیفی عین خیالم نیس الان خیلی ناراحتم دلشکستم از اون روزهمش کار پیاده روی استرس جنگ نمیدونم هنوزم جنینم مونده یانه دارم دق میکنم

اونو میگم نشسته تو اون کثیفی عین خیالم نیس الان خیلی ناراحتم دلشکستم از اون روزهمش کار پیاده روی است ...

عزیزم غصه نخور اگه خدا بخواد تا چند روز دیگه تاپیک میزنی حامله ام😍

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن، بامردم بی درد ندانی چه دردیست💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه خالی نمیکنه هرگز ولی اینجورم نیست بالاخره اونم زنه خودش درک میکنه همه چیزو اگر ازت پرسید سربسته ب ...

خیلی دلم گرفته کاش خدا این بچه رو بهم میداد بخدا کاری با این عوضی ندارم هرچیم که بشه جونمو واسش میزارم

چون یه هفتس جنین انتقال دادم دکترم گفت خمو راست نشو ولی من از همون روزتون خودم پنج کیلومتر پیاده رفت ...

شاید فقط مشکلش بچه نیست باچیزای دیگه مشکل داره

خدایا یه گوشه چشم تو برای حل مشکلات ماکافیه🙁
من یکی از لوله هام چسبندگی داره و پیسیوم اونم واریکوسل داره ولی میگه فقط تو مشکل داری من چیزیم نیس

پس خوب الان حکمت اینکه تا حالا بچه دار نشدی رو فهمیدیم چون همسرت تعادل روحی و روانی نداره و انتقاد پذیرم نیست مردی که قدرت مردونگیش رو با شکستن و توهین کردن میخواد به رخ بکشه واقعا لیاقت نداره عزیزم شما هم نگران نباش به خودت استرس نده خدا را شکر میدونی مشکلتون زیاد حاد نیست و با یه دوره درمان کوتاه بچه دار میشید میتونم سن خودت و همسرت رو بدونم

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

غصه بچه رو نخور بهتر ازین بود بیاد با پدر بی لیاقتی مثل این عوضی از خداشم باید میبود که ازتو بچه داش ...

باورت میشه حتی حسودی میکنم به زنهایی که شوهراشون میگن اگه بچه دار نشی طلاقت میدم ؟ اونوقت خدا به من داد شوهرم نخواستش 

باورت میشه همیشه جلوی من از بچه های دیگه تعریف میکنه یبار بهش گفتم جلوی من هی نگو بچه فلانی نازه و از این حرفا بچه خودم اگه بود از همه نازتر میشد چون من خوشگلم اینو همه میگن همه 

گفت هر کاری دلم بخواد میکنم بازم ادامه میده واقعا نمیفهممش انگار روانیه خوشش میاد منو برنجونه خیلی آدم عجیبیه 

ما اوضاع مالیمون خوبه دوتا خونه داریم ماشین خوب داریم قراره به زودی ویلای استخر دار بخریم منم الکی دارم ادای خوشحالا رو درمیارم شک نکنه که موندنی نیستم تا به وقتش شب و روز دارم زبان میخونم میخوام کارای بهیاری هم یاد بگیرم یجایی بتونم اقامت بگیرم 

فکر کنم با وکیل بتونم طلاق غیابی بگیرم مهریمو ببخشم خودم نرم دیگه دادگاه فقط میخوام خودمو نجات بدم آزاد بشم اینکارم میکنم ولی فعلا زمانش نرسیده

من بیستوسه سالمه اون 35

خدا راشکر که شما سنتون پایین هست و قطعا با دوری از استرس خیلی راحت میتونید بچه دار بشید البته مشکل همسرتونم زیاد حاد نیست و ایشونم اگه با پزشک همکاری کنه خیلی زود بچه دار میشید

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

باورت میشه حتی حسودی میکنم به زنهایی که شوهراشون میگن اگه بچه دار نشی طلاقت میدم ؟ اونوقت خدا به من ...

کاملا درکت میکنم منم نامزدم همین مدلیه باهام بد رفتاری میکنه باهام بد حرف میزنه وقتی بهش میگم چرا اینطوری میکنی باهام حق نداری میگه هرجور دلم بخواد باهات رفتار میکنم.. نمیدونم مریضن مردا چشونه چرا وقتی بهشون اعتراض میکنی وقیح تر میشن..! ولکن شوهر توام ادم بی لیاقتیه لیاقت نداشت بچه خوشگل داشته باشه وگرنه اینکارو با زنش نمیکرد .. توام خوب ادبش کردی .. مطمئنم آینده خوبی هم پیش رو داری ❣️🙏🏻🫂اصلا غصه شوهرای بقیه رو نخور اونام هرکدومشون یجور لنگ میژنن مردا موقتیه همشون یه گوهن

❤️🙏🏻التماس دعا

کاملا درکت میکنم منم نامزدم همین مدلیه باهام بد رفتاری میکنه باهام بد حرف میزنه وقتی بهش میگم چرا ای ...

😭💔 حقمون این نیست کاش شاغل بودم خانوادمم میذاشتن تباه نمیکردم جوونیمو جدا میشدم زود اما فعلا باید تحمل کنم بخدا اکثر مردای جهان سومی نرمال نیستن روانین عقده این