2777
2789
💔🫂

غصه بچه رو نخور بهتر ازین بود بیاد با پدر بی لیاقتی مثل این عوضی از خداشم باید میبود که ازتو بچه داشته باشه مشخصه که زن همه چی تمامی هستی فردا روز که گذاشتی درش و رفتی خارج میگه عجب گهی خوردم اون موقع میوفته به دست و پا ببین کی بهت گفتم

❤️🙏🏻التماس دعا

اصلا تمیزش نکن هر کس هم آمد دید بگو دست گل شوهرمه.شما باید کلا استراحت کنی البته با روان اشفته

پس چکار کنم مادر شوهرم بیاد اونکه خبر نداره من توچه شرایطم بعدش این احمق هزار حرفو حدیث و میندازه گردنم آبروم میره بیشترم اعصابم خورد میشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من حامله شدم شوهرم گفت بدون هماهنگی من بچه دار شدی زندگیمو راحت دستت بگیری؟ مادرت یادت داده؟ فردا صب ...

بچه رو‌کشتی گناه اون چی بود

خدایا یه گوشه چشم تو برای حل مشکلات ماکافیه🙁
بچمو از دست دادم آخه 💔💋

به این فکر کن این بچه دنیا میومد

با این پدر قطعا حالش خوب بود؟خوشبخت بود؟

قطعا نه

بهترین کارو کردی

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ درخواست دوستی قبول نمیکنم🌱 متعهد🧸✨

پس چکار کنم مادر شوهرم بیاد اونکه خبر نداره من توچه شرایطم بعدش این احمق هزار حرفو حدیث و میندازه گر ...

اگر مادر شوهرت اومد حتما یواشکی مسئله رو بهش بگو و اشاره کن که چیا گفته بزار بدونه پسرش داره باهات چیکار میکنه البته خیلی مستقیم نگو ولی اشاره کن

❤️🙏🏻التماس دعا

چرا نمیتونی تمیز کنی؟

چون یه هفتس جنین انتقال دادم دکترم گفت خمو راست نشو ولی من از همون روزتون خودم پنج کیلومتر پیاده رفتم تمپولارو زدمو اومدم شبو روز شوهرم خونه بود و همه کارای خونه رو هم انجام دادم 

پس چکار کنم مادر شوهرم بیاد اونکه خبر نداره من توچه شرایطم بعدش این احمق هزار حرفو حدیث و میندازه گر ...

ابروی چی؟بگو پسرت کثیف کرده شوهر چیه که مادر عنترش چی باشه.بگو از اعصاب همه جای بدنم درد میکنه نمیتونم تمیز کنم.مرتیکه خررررر

چون یه هفتس جنین انتقال دادم دکترم گفت خمو راست نشو ولی من از همون روزتون خودم پنج کیلومتر پیاده رفت ...

خب دست نزن تا خودش بیاد 

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن، بامردم بی درد ندانی چه دردیست💔

اگر مادر شوهرت اومد حتما یواشکی مسئله رو بهش بگو و اشاره کن که چیا گفته بزار بدونه پسرش داره باهات چ ...

بگم انتقال دادم؟مگه اون پشت پسرشو برای من خالی میکنه پا میشه تمیز کنه همه جاهای دیگه هم درنظر میگیره میگه خودت بهم ریخته یپدرشوهرمم هرچی ببینه کل خانواده جار میزنه

بگم انتقال دادم؟مگه اون پشت پسرشو برای من خالی میکنه پا میشه تمیز کنه همه جاهای دیگه هم درنظر میگیره ...

نه خالی نمیکنه هرگز ولی اینجورم نیست بالاخره اونم زنه خودش درک میکنه همه چیزو اگر ازت پرسید سربسته بهش بگو نیاز نیست مستقیم بگی چیشده شاید ازت حمایت کرد

❤️🙏🏻التماس دعا