بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
طبیعیه که کف سر نوزاد اینجوری میشه البته تو شهر ما یه اسم خاص داره بیشتر ما سر بچه رو با روغن محلی یا روغن بدن چرب میکنیم بعد آهسته شانه میزنیم که دربیاین یه بارم من دخترمو تو نوزادی بردم برای یه مشکل دیگه ولی دکتر بهش شامپو ضد شوره کودکان گفت بزنم
اون دکتر مغز فندقی رو عوض کن از الان بچه کف سرش پوسته ریزی میکنه حتما پیگیر باش خودسرانه چیزی استفا ...
دکتره مغز فندقی نیست شما اطلاعات نداری..بعضی از بچه ها تاچندماهگی همینحورین.اصلا چیزخاصی نیست..پسرمنم همینطوری بود بچه برادرمم بود..قبل ازحمام روغن زیتون میزدم به سرش اروم با برس میکشیدمپوسته ها جدا میشد بعد میبردمش حمام
میدونم که شوره نیست همه نوزاد ها میزنن ولی دکتر اون موقعه به من گفت به جا شامپوش این شامپو برو بگیر که من با یه بار روغن زدن و استفاده از شامپو راحت شدم
دکتره مغز فندقی نیست شما اطلاعات نداری..بعضی از بچه ها تاچندماهگی همینحورین.اصلا چیزخاصی نیست..پسرم ...
استارتر یجوری بیان کرد که دلم سوخت فقط یه دکتر گفت مشکلی نیست و موهاشو جدا میکنم و حرفی از روغن زیتون نزد ، بعدش تو کامنت ریپلی به من حرفشو اصلاح کرد ، بهرحال امیدوارم مشکل بچه رفع بشه