2777
2789
عنوان

دلتنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 6097 بازدید | 674 پست

اللهم صلّ علی فاطمة و أبیها و بعلها و بنیها، و السرّ المستودع فیها، بعدد ما أحاط به علمک🌱💫

به نیابت از خانم سادات و تمامی دوستان غایب که ازشون خبر نداریم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

🌸 داستان «ایثار در شب عروسی»

وقتی حضرت زهرا (س) به خانه امیرالمؤمنین علی (ع) رفتند، در شب عروسی‌شان لباسی ساده بر تن داشتند. در همان شب، زنی نیازمند به در خانه آمد و درخواست لباس کرد. حضرت زهرا (س) همان لباس نو و زیبای عروسی خود را به او بخشیدند و لباس ساده‌ای را که قبلاً داشتند، بر تن کردند.  

وقتی پیامبر اکرم (ص) از این ماجرا آگاه شدند، فرمودند:  

«فاطمه، دخترم، ایثار کرد و خداوند به واسطه این کار، خیر دنیا و آخرت را برایش نوشت.»  

---

این نشان می‌دهد که حضرت زهرا (س) حتی در لحظه‌ای که می‌توانستند به ظاهر خود توجه کنند، ایثار و کمک به نیازمند را بر راحتی شخصی مقدم دانستند ✨

من دوست داشتم معنای صفت بتول حصرت فاطمه رو بدونم

صفت «زهرا بتول» ترکیبی از دو لقب مهم برای حضرت فاطمه زهرا (سلام‌الله‌علیها) است که هر کدام معنای خاصی دارند:

🌸 زهرا

- از ریشه «زَهَر» به معنای درخشندگی و نور است.

- «زهرا» یعنی «درخشنده» یا «نورانی».

- گفته می‌شود که حضرت فاطمه زهرا به‌سبب نورانیت و پاکی خاصی که داشتند، این لقب را گرفتند.

🌼 بتول

- از ریشه «بتل» به معنای بریدن و جدا شدن است.

- «بتول» یعنی «زن جدا شده از ناپاکی‌ها و امور دنیوی».

- این لقب به پاکدامنی، پارسایی و فاصله گرفتن حضرت فاطمه از آلودگی‌های دنیوی اشاره دارد.

بنابراین، «زهرا بتول» یعنی «بانوی نورانی و پاکدامن» که هم از نظر معنوی درخشنده است و هم از آلودگی‌های دنیا بریده و پاک است.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز