2777
2789
عنوان

خدا به دادمون برسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1914 بازدید | 92 پست

خیانت نه حلال بودن ولی به نظرم چندشه .یه خانمی هست با یه مردی ازدواج کرد تفاهم نداشتن طلاق گرفت با برادر طرف ازدواج کرد با اونم دووم نیاورد طلاق گرفت رفت با یکی دیگه ازدواح کرد بازم از اون طلاق گرفت با داداش طرف ازدواج کرد .فک کن چهار ازدواج داشته دوتاش با دوتا برادر ،دوتای دیگشم با دوبرادر

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

تازه انقدر منو کوبونده اون سلیطه ک حالم از خودم بهم میخوره ی سره همه جا نشسته گفته این زشته کثیفه خانه داری بلد نیست در حالیکه همیشه انواع و اقسام دسرها کیک ها شیرینی انواع غذاها و هرروز براش میپختم الهی همش بشه سرطانش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تازه انقدر منو کوبونده اون سلیطه ک حالم از خودم بهم میخوره ی سره همه جا نشسته گفته این زشته کثیفه خا ...

😭😭باور کن از دورم دردت احساس میشه ولی درمونش فقط رفتن و ول کردن به حال خودشونه

اون چیکارا کرده بود

وقتی ۱۸ سالش بود با یه مرد سن بالا رفت تو رابطه مردی که مثلا ۴۵ سالش اینا بود این مرد زن داشت ۲ تا پسر و ۲ تا دختر داشت به خاطر این دختر ۱۸ ساله زنشو طلاق داد و ۴ تا بچه هاشو اواره کرد...اون دخترم خیلی احساس غرور می کرد از این که اومده رو این زندگی و فکر کرده خیلی جذاب و خاطر وخواه داره و خلاصه فوری بچه دار شد و به فاصله ۱۰ سال ۳ تا پسر به دنیا اورد ۳۲ سال از این ماجرا گذشت و مردم اون روستا همش میگفتن دیدید اصلا تاوان هم ندید اون زن اول و ۴ تا بچه های قد ونیم قدش اواره شدن به خاطر اینا اونوقت این زن ۳۲ سال هم گذشت و بچه هاش از اب و گل دراومدن چقدرم خوشبخته ...در حالی که خدا صبرش بلند بود و یه نقشه های جدا واسشون در نظر گرفته اینجا تو نی نی سایت نمیگم ولی اگه دوس داشتی تو خصوصی میگم بهت...فقط اینو بدون ۳۲ سال پیش وقتی این دختر ۱۸ ساله اومد رو زندگی این زن اولی تمام مردم اون روستا خون گریه کرده بودن به خاطر مظلومیت زن اولی و بچه هاش...این زن اول با مرد ثروتمند ازدواج کرده بود و به خاطر همینم مغرور بود شوهرش و با این دختر ۱۸ ساله ریخته بودن رو هم...ولی ۳۲ سال طول کشید تا تاوان دادن ...ولی اینو بدون زن اول با ۴ تا بچه هاش الان خوشبخت دو عالمن و زن دوم الان بعد از ۳۲ سال یه بلاهایی سر خودش و ۳ تا پسراش اومده که مرغ های اسمون براشون زار میزنن

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...

وقتی ۱۸ سالش بود با یه مرد سن بالا رفت تو رابطه مردی که مثلا ۴۵ سالش اینا بود این مرد زن داشت ۲ تا پ ...

آخ این عوضی ام زندگی خیلیا رو پاشوند ب طلاق کشوند.یکی رو تا ی جایی رسوند زنه بدبخت چهارتا بچه داشت افتاد ب دست و پای شوهرش ک طلاقش نده آخ خدایا کجا بود اون موقع ک این زنه بیچاره افتاد ب دست و پای شوهرش  

آخ این عوضی ام زندگی خیلیا رو پاشوند ب طلاق کشوند.یکی رو تا ی جایی رسوند زنه بدبخت چهارتا بچه داشت ا ...

هست خدا یه جوری کمرشو میزنه زمین که دیگه نتونه بلند شه 

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...