2777
2789
عنوان

خدا به دادمون برسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1911 بازدید | 92 پست
😢😢😢اخ خدااااا

وای حالم آنقدر بده ب خاطر بچم دارم تحمل میکنم خدایا چیکار کنم چرا نمی می‌ره.جیگرم داره میسوزه.حالا خیانتشون هیچ آنقدر پشت سرم شوهرمو پر کرده ک زنت چیپه بی سلیقه اس کثیفه نمیدونم حرف زدن بلد نیست و هزارتا چیز دیگه خدا اصلا هست کجایی خدای من

وای حالم آنقدر بده ب خاطر بچم دارم تحمل میکنم خدایا چیکار کنم چرا نمی می‌ره.جیگرم داره میسوزه.حالا خ ...

این خواهره واقعا؟؟!!

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای حالم آنقدر بده ب خاطر بچم دارم تحمل میکنم خدایا چیکار کنم چرا نمی می‌ره.جیگرم داره میسوزه.حالا خ ...

به خاطر همون بچت از اون کثافت جدا شو هنوز به کثافت نکشیدت ....بچه در اینده یه مادر معلول نمیخواد هروز جوش میزنی از پا میفتی دور از جونت میفتی رو دست همون بچه طفلک

این خواهره واقعا؟؟!!

تف بهش.خاهر چی پرو پرو بازم بهم زنگ میزنه خدا لعنتش کنه هرچی هم نفرین میکنم نمیگیره اصلا آنقدر پول تیغیده ازمون وااااای خدا خدا حالم بده خدایا برام دعا کنین حالم بده .آنقدر از شوهرم پول چاپیده الهی همش بشه درد بی درمونش

به خاطر همون بچت از اون کثافت جدا شو هنوز به کثافت نکشیدت ....بچه در اینده یه مادر معلول نمیخواد هرو ...

ی بار سکته کردم الان ناراحتی قبلی دارم افتادگی دریچه قلب گرفتم معده عصبی گرفتم فشار خون گرفتم چیکار کنم چرا نمی میرن اخه

تف بهش.خاهر چی پرو پرو بازم بهم زنگ میزنه خدا لعنتش کنه هرچی هم نفرین میکنم نمیگیره اصلا آنقدر پول ت ...

ان شاءالله خدا باهاش یه کاری کنه که حتی اسم خودشم یادش نیاد صبر داشته باش خدا جای حق نشسته

ان شاءالله خدا باهاش یه کاری کنه که حتی اسم خودشم یادش نیاد صبر داشته باش خدا جای حق نشسته

دیگه کی آخه ۶ساله با شوهر من.با اون یکی دامادامون بیست ساله با همن.با همه مردهای فامیل هست

دیگه کی آخه ۶ساله با شوهر من.با اون یکی دامادامون بیست ساله با همن.با همه مردهای فامیل هست

متاسفم

حالا اونم بمیره تو میمونی یه تن مریض

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

چن سالشه خواهرت؟...شاید دیر ولی خدا یه جور میچزونتش که فقط زار بزنه من دورم یکیو دیدم بعد از ۳۰ سال یه بلایی سرش اومد که تو میانسالی به فکر خودکشی افتاد 

متاسفمحالا اونم بمیره تو میمونی یه تن مریض

چیکار کنم نمیتونم آروم باشم.اگه غریبه بود آنقدر برام سخت نبود.من آنقدر ب این عوضی خوبی کردم ک حد نداره آنقدر براش خرج کردم هزینه کردم هرروز خونه ما بود.بعد از پشت بهم خنجر بزنه