پاتوقم مطب دکتر و ازمایشگاهه ، هر هفته باید برم ، مامانم با کادر مدرسه درمیون گذاشت ولی هر روز دبیرا میان میگن فلانی چرا نمیایی فلانی کجا بودی فلانی مستمرت صفر رد میکنم فلانی مدرسه قانون داره
خستم شد حتی جوابشون نمیدم :/
نمیدونم چیکار کنم
بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید !
با منم اینجوری میکردن . گاهی یهو تب میکنم کارم به تشنج میکشه بعد همه مدیر و ناظم و معاون میدونستنا ولی معلما شعورشون نمیکشید درک نمیکردن
فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خیلی نفهمن ، نمیدونم چرا فکر میکنن از سر خوشی دلم میخواد نمرهام کم شه
دقیقا . بعد من هربار جواب ازمایشا و فیش بیمارستان و .. رو میبردما . میگفتن ما حالیمون نیست باید میومدی . دفعه اخر رفتم دفتر ، زمین شناسیو پارسال حذف کردم از درسا . اینجوری که سرکلاس معلم نشستم دیگه و اونم بهم مستمر نداد من خودم خوندم بدون مستمر پاس کردم . زنیکه هار بود
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم
الان خودم موندم چیکار کنم با این معلما😑😐 فقط معلمای درسای سشنبه و یکشنبه باهام مشکل دارن😐😑
با مدیر صحبت کن . بگو با معلما صحبت کنه . برگه های ازمایش و .. رو قرص و داروهارو همرو ببر نشونش بده بگو با معلما حرف بزن . اگر قبول نکردن ببین مدیر میتونه این درسارو برات حذف کنه یا نه . که سرکلاسشون نشینی و مسترم ندن و خودت با نمره ی بالا 10 تو امتحانات پاس شی
1
5
10
15
20
25
30
35
40