2777
2789
عنوان

سقط جنین

154 بازدید | 16 پست

خانما من ۱۶موعودم بود نشدم چند روز بعدش رابطه داشتم بعد رابطه خونریزی کردم کم بعدش شد لکه بینی یه روز کامل لکه بینی داشتم دیگه قطع همش حس میکنم باردارم از دیروز دو پاکت زعفران خوردم هیچی به هیچی تروخدا بدون قضاوت بگید چیکار کنم پریود بشم یا اگه حامله بودم سقط بشه

دختر و پسر نازم فرشته های زندگی من 

یه بی بی چک بزن ببین باردار هستی اصلا یا نه

که اگه نیستی الکی زعفرانارو تموم نکنی خواهر زعفران گرونه :(

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه بی بی چک بزن ببین باردار هستی اصلا یا نهکه اگه نیستی الکی زعفرانارو تموم نکنی خواهر زعفران گرونه ...

بخدا انقد میترسم از ترسم نمیتونم بزنم😔

بخدا انقد میترسم از ترسم نمیتونم بزنم😔

نه بابا بزن . نزنی که بدتره . حداقل اگه بارداری زود بفهمی

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

ن به هیچ عنوان نمیتونم نگه دارم بچه هام کوچیکن

این چه حرفیه. خیلی خیلی ببخشید این رو میگم مثلا الان میتونی دختر و پسرت رو که دنیا اومدن، از دنیا ببری؟ اون جنین که شکل گرفته، فداش بشم الان جز شما پناهگاهی نداره، طفلکی زور نداره، زبون نداره. تمام پناهش مادرشه.

اره میزنم فردا صبح

سلام،اول اینکه چک کن شاید چیزی نباشه یا کیستی چیزی باشه،دوم اگه باردار باشی ی درصد چطور دلت میاد اینو بگی الان دلت میاد یکی از بچه هات رو بکشی؟چرا راحت در مورد قتل نظر میدی؟مگه تو خدایی که میخوای جان بگیری؟انم جان ی موجود ضعیف وبی پناه که خودت پناهش هستی،کاری ندارم بارداری یانه ولی حتی گفتنش هم بد وزشت است

این چه حرفیه. خیلی خیلی ببخشید این رو میگم مثلا الان میتونی دختر و پسرت رو که دنیا اومدن، از دنیا بب ...

بخدا نمیتونم خودم سنم کمه بچه هام کوچیکن اصلا توانایی و اعصاب نمونده دیگه برام 😔

سلام،اول اینکه چک کن شاید چیزی نباشه یا کیستی چیزی باشه،دوم اگه باردار باشی ی درصد چطور دلت میاد این ...

بخدا تا تو شرایط من نباشید نمی‌تونید بفهمید الان سه روزه خواب و خوراک ندارم از استرس چون میدونم اگه بیاد مادر خوبی براش نمیشم چون واقعا دیگه کشش و اعصاب ندارم

قرص اورژانسی بخورم پریود میشم مگه؟

عزیزم بعد از رابطه مشکوک به بارادری باید قرص اورژانسی بخوری که بارداری اتفاق نیفته و بله فکر کنم پریود شی

شما که هدفت پریود شدن نیست، میخوای باردار نباشی یه وقت!